2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10335 بازدید | 396 پست
شانس منه...اما بخدا غیر طبیعیه رفتارش میگم بقیه داداشاش اصلا اینجور نیستن سال تا سال مامانشون ونبینن ...

اونا هم دوست دارن مادرشونو ولی مدیریت دارن تو روابطشون ،مادره به شوهرت چسبیده به اونا نچسبیده چون هرسال یکی داشته میزاییده ،به اخری رسیده عشق بچه شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط يه راهكاربرات دارم 

كم توجهى و كم سرويس دهى به شوهرت هست شما انقدر خوب و در دسترس بودى كهقدرت رو نميدونه 

يجورى وانمود كن كه رابطه ماد و پسريشون اصلا اصلا برات مهم نيست مثلا خدا براى هم حفظتون كنه و از اين تيكهخا با خنده و شوخى يجورى كه به هيچيت نيست رابطشون 

عوضش از اين به بعد جاى اينكه به شوهرت توجه كنى و بهش سرويس بدى و هواش رو داشته باشى و از جون براش مايع بذارى توجهت رو بذار سر خودت جورى كه قشنگ به چشمش بيادكه فكر و توجه شما فقط خودتى خلاصه يجورى وانمود كن رابطشون برات مهم نيست و تمركزت رو خودت و خودت هست 

هر چى كمترتوجه كنى بهش بيشتر مياد سمتت از طرفى نقطه ضعف دادى سر مادرش اين نقطه ضعف و ازش بگير يجورى كه اصلا برات مهم نيست 

شاید دعایی چیزی کرده که انقد پسره سر به راه شده

پپسره ک دسته ی گله... 

والاپخمه ترایناهم هستن دعابگیرن. پسره ازاقاییشه اینجوره

یجوری اسم زنش میگه وحلواحلوامیکنه

خدازیادش کنه

حیف ای پسر

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

انقد نگه بیا بیا فقط ریختشون وبه چش نبینم وگرنه جهنم تو سر همشون گرفت من اصن کاری باشون ندارم

نرو بگو مامانم حال نداره تو خونه کار دارم تو هم مامان مامان کن مثل اون ،بگو دیسک کمر داره استراحت مطلقه ،با مادرت هم هماهنگ باش

اونا هم دوست دارن مادرشونو ولی مدیریت دارن تو روابطشون ،مادره به شوهرت چسبیده به اونا نچسبیده چون هر ...

یبار جنگم شد باش گفتم مامانت اصن تربیت یاد بچه نداده فقط هی مثه سگ زاییده ده تا ده تا آورده شعور یادت نداده شما از ازدواج فقط جفتگیری رو در نظر دارید نه تربیت

حالا تو باز شانس آوردی میاد منت کشی من یکسالم قهر کنم کسی سراغم رو نمیگیره خواهر

ببین این تجربه خودمه میگم اوایل ازدواجم وقتی قهر میکردم تا می‌آمد سریع قبول میکردم و آشتی میکردم ولی اون قهر که میکرد خودمو بع هر آب و آتیشی میزدم قبول نمی‌کرد خودمو کوچیک میکردم اونم خودشو بدتر می‌گرفت با هر بار قهر هم هی می‌گفت جدا شیم یه بار دعوا کردیم تقصیر من بود آقا این بار شروع کرد هرکاری کردم قبول نمی‌کرد حتی منو انداخت از خونه بیرون البته خودش منو برد خونه بابام و اونجا ولم کرد منم مثل اسکولا گفتم توروخدا رفتی جواب زنگمو بده فلان ولی همینکه رفت به خودم اومدم گفتم چرا اینقدر خودمو کوچیک میکنم میخواد طلاق بده جواب نمی‌ده به درک نه بهش زنگ زدم نه چیزی ۴ روز منتظر زنگم موند زنگ نزدم خودش زنک زد جوابشو ندادم پیام داد جواب ندادم روز بعد آومد جلو خونمون به مامانم گفتم بگو نیست نزار بیاد تو خلاصه بعداز یک هفته جوابشو دادم تا صدامو شنید زد زیر گریه ازون موقع دیگه رویه عوض شد چه من مقصر باشم چه خودش کسی که میاد منت کشی اونه 

یبار جنگم شد باش گفتم مامانت اصن تربیت یاد بچه نداده فقط هی مثه سگ زاییده ده تا ده تا آورده شعور یاد ...

وای نباید اینجوری میگفتی،سعی کن کمتر ببینیش ،بگو مامانم استراحت مطلقه باید چندماه کار سنگین نکنه ،از این فرصت استفاده کن ،هر دفعه هم اومد خونتون به خودت برس ،نذار افسرگی و ناراحتیتو ببینهو

یبار جنگم شد باش گفتم مامانت اصن تربیت یاد بچه نداده فقط هی مثه سگ زاییده ده تا ده تا آورده شعور یاد ...

وووااای اینجور گفتی واقعا؟ من اکراینو ب شوهرم بگم دندون تودهنم نمیزاره

سعی کن تودعوام حرمت نشکنی

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

نرو بگو مامانم حال نداره تو خونه کار دارم تو هم مامان مامان کن مثل اون ،بگو دیسک کمر داره استراحت مط ...

بدبخت مامان من...همیشه بخاطر بقیه تو رو مامانم موندم هیچ وقت نفهمیدم پدرو مادرم کی بودن برام وچیکار کردن تا زمانی که ازدواج کردم و رفتم بقیه رو دیدم من اگه بابام نبود شاید حتی کارتن خواب میشدم مثل کوه پشتم بودن هر دو می‌گفتن مدرسه دولتی اذیت میشی باید بری غیرانتفاعی اگه بقیه گوشی سامسونگ دستشون بود برامون آیفون می‌گرفتن هیچ وقت هیچ کمبودی نه از لحاظ مالی نه عاطفی داشتم ولی دو دستی آیندمو تباه کردم بابام می‌گفت ی مردی گفته بیشتر فکر کنید بیشتر تحقیق کنید من باور نکردم گفتم بیخود کرده اون مرد باید هرچه سریعتر ازدواج کنم تا خودمو بدبخت کردم

پس بذار ور دل مامانش بمونه 

بیا خونه ی بابات و تا وقتی نافشو نبریدن برنگرد

دوجین بچه ی دیگه هم داره اونا چرا اینجوری نمیکنن!

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
تو نمیدونی چه فحشای زشت ورکیکی به مادرم داد که منم این وگفتم

واااااااااااااااااا

بدبخت مامان من...همیشه بخاطر بقیه تو رو مامانم موندم هیچ وقت نفهمیدم پدرو مادرم کی بودن برام وچیکار ...

حالا که فهمیدی رویه تو عوص کن قدر این پدرو مادر بدون ،بخدا خیلیا این موقعیت تورو ندارن ،شوهرت بهت حسودی میکنه ،روانش بیماره ،درس خوندی اسی؟