2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان گرفتم اتو رو از خونه مادرم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 78 پست
بد توضیح دادم🤣دوست شوهرم اون موقع که ما عقد بودیم وسیله برقی میآورد شوهرمم ازش خرید منم گفتم خونه م ...

والا چطور برای اینکه مادرشوهربرش نداره بردید خونه مادرتون ولی الان ناراحتیدازخونه مادرتون آوردید به نظرم اتوندیدسه تومنو بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا اتو رو مفت میخوان اصلا چه ربطی به گدا بودن شوهر اسی داشت بدبخت زحمت کشیده خب الکی بده بره اگه پ ...

دیگه حوصله توضیح دادن ندارم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
دقیقا😮‍💨بخدا داشته باشم صدتا اتو میخرم برا مامانم من چند سال مجردی کار میکردم میدادم مامانم ولی ال ...

اونام باید تورو درک میکردن کع الان نداری سه تومن رو بدی 

هرچند منم عذاب وجدان میگیرم 

ولی خب بیخیال پول داشتی براش جبران کن 

یه اتو قسطی بخر بعدا براش قسط هاشو بده 

این عده ای که میگن همسر من خسیسن 

حتما با همسرم معاشرت داشتن که همسرمو بهتر میشناسن

شوهر من خسیس نیست 

شرایط ما بده الان

همسرم حتی نگفته اتو رو بگیر اصلا نمی‌دونه خانوادم اتو رو استفاده کردن واسه همین چند بار گفت بیارش بعدا استفاده می‌کنی 

عجیبه چون برات جهیزیه اتوگرفتن بایستی بدون اجازه ازوسیله اکبندت که امانت گداشتی  استفاده میکردندبعدم حس میکنم کلا میخان اتوروبه نحوی بزارن براخودشون پولشونم میخان ولی گیج شدم یعنی خونتون جا یک عدداتونداشت 🤔 

عجیبه چون برات جهیزیه اتوگرفتن بایستی بدون اجازه ازوسیله اکبندت که امانت گداشتی استفاده میکردندبعدم ...

عزیزم دوران عقد شوهرم خرید 

من گفتم خونه مادر شوهرم نباشه بردم خونه مامانم

والاتازه به روشم نیاوردهالبته که معلومه شوهره ذاتا خصیصه واقعا که یجوریهولی بازم مالشه دیگه اختیارشو ...

نمی‌دونم والا حتما شما با شوهرم معاشرت داری که هرچی من میگم همسرم خسیس نیست باز تهمت خساست میزنی گلم

عزیزم دوران عقد شوهرم خرید من گفتم خونه مادر شوهرم نباشه بردم خونه مامانم

آهان باشه گلم مادرودخترکه این حرفاروندارن بگو مامان اگراحتیاجش داری بزارجای قرضت چون پولشوندارم فعلا اگرم پولش واجبه بفروشم پولتونوبدم البته قبلش باهمسرتون مشورت کن 

عجیبه چون برات جهیزیه اتوگرفتن بایستی بدون اجازه ازوسیله اکبندت که امانت گداشتی استفاده میکردندبعدم ...

این سواال رو به هیچکییییی جواب نداد که یعنی چی خونمون جای اتو نداشت! میلنگه یه حای کار