2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان گرفتم اتو رو از خونه مادرم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 78 پست
چه تاپیک عجیبی واقعااتو جا نداشته بردی یه جای دیگه! اتو آخهیه اتو داشتی رفته یکی دیگه خریده ! مگه کی ...

بد توضیح دادم🤣

دوست شوهرم اون موقع که ما عقد بودیم وسیله برقی میآورد 

شوهرمم ازش خرید منم گفتم خونه مادر شوهرم نباشه بردم خونه مامانم 

بعد چون مامانم اینا واسه من خریده بودن گفتن این باشه اینجا ما استفاده کنیم 

عزیزم عذاب وجدان نداشته باش 

مامانت شرایط الان تورو می‌دونه خیلی شفاف و‌واضح بهشون بگو من نمی‌تونستم قرضتو الان بدم میخام اتو رو بفروشم ک‌نقد بشه بدم بهت اگر میخاین ک همین اتو رو بیارم بجای پول

رو در بایسی نکن الکی 

برای مامان شدنم دعا می‌کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدهکار هس اتو رو برا خودش گرفته خب چرا برده خونه مادرش؟؟؟‌منم بودم راضی نبودم شوهرم اتو مو بده ب ماد ...

خب نمی‌داد روز اول وقتی می‌دونه شوهرش حساسه 

حالا که هم که میگه برم اتو بفروشم بدهی مادرم بدم 

میگم خب اتو می‌دادی بهش جای طلبش 

چه کاریه بری بفروشی پول اونو بدی 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
چقد بده دختر باشی نتونی اندازه ی اتو یچیزی رو ببخشی ب خانوادت در صورتی ک توام داری تو زندگی تلاشتو ...

عزیزم من ۴سال کار میکردم میدادم مامانم مجردی 

وقتی اتو رو شوهرم خریده چطور بدون اجازش بدم 

شما انگار حالتون خوب نیست واقعا

بد توضیح دادم🤣دوست شوهرم اون موقع که ما عقد بودیم وسیله برقی میآورد شوهرمم ازش خرید منم گفتم خونه م ...

چه آدمی هستی تو😅😅😅 کلک

نخواستی مادر شوهرت استفاده کنه

بردی برای مادر خودت

حالا که همسرت خواسته ناراحت شدی

خب نمی‌داد روز اول وقتی می‌دونه شوهرش حساسه حالا که هم که میگه برم اتو بفروشم بدهی مادرم بدم میگم خب ...

اونا اتو رو مفت میخوان 

اصلا چه ربطی به گدا بودن شوهر اسی داشت 

بدبخت زحمت کشیده خب الکی بده بره 

اگه پولش براش مهم نبود که ۳ تومن قرض نمی‌کرد 

واقعا ندارم ما داریم خونه می‌سازیم خیلی وضع مالیم بدع

خانوادت تو این وضعیت باید درکت میکردن . فعلا ازت پول نمیخاستن. چون میدونن تو الان نداری . نمیتونن صبر کنن واقعا به این سه تومن نیاز دارن؟ اگه میتونن صبر کنن ولی نکردن و میگن اتو هم همینجور اینجا باشه بنظرم ناراحت نباش غصه نخور. به هرحال تو هم الان مشکل داری.بهش بگو مامان من الان دستم خیلی خالیه اگه عجله داری اتو رو بفروشم پولتو بدم اگه نداری که اتو پیشت بمونه هروقتم پول دستم اومد  بهت پولتو پس میدم.

همون شوهره اختیار مال خودش و نداشته باشه جالبه اگه برای مادر خودش بخره خودشون و تیکه پاره میکنن

والا

تازه به روشم نیاورده

البته که معلومه شوهره ذاتا خصیصه واقعا که یجوریه

ولی بازم مالشه دیگه اختیارشو داره

اونا اتو رو مفت میخوان اصلا چه ربطی به گدا بودن شوهر اسی داشت بدبخت زحمت کشیده خب الکی بده بره اگه پ ...

دقیقا😮‍💨

بخدا داشته باشم صدتا اتو میخرم برا مامانم 

من چند سال مجردی کار میکردم میدادم مامانم 

ولی الان شرایط بدی دارم 

ایشالله خدا منو ببخشه