2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل باتجربه درباره روابط فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 74 پست
فقط اینها نیستن. به همه این اجازه رو دادم. خیلیها توهین میکنن بهم‌. بخوام جواب بدم با نود درصد فامیل ...

نه اگر حدود رو مشخص کنید دهن همه بسته میشه 

چرا کات کنی 

فقط ۲ بار جدی بدون توهین و بی احترامی جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭💔مگه فقط اینه؟تاحالا هیچکسو ندیدم به اندازه من به ادمهای مریض اجازه داده باشه اینهمه بهش توهین کن ...

میدونی تو دوست نداری کسی رو ناراحت کنی و این ذاته خوب تو رو نشون میده ولی عزیزم وقتی تو جواب ندی و کناربیای باهمه ،بقیه هم میگن این ساده و بیزبونه ببخشید هیچی حالش نیست.وقتی برات ارزش قائل نیستن براشون ارزش قائل نباش. من داییام به مامانم بی احترامی کردن میبینمشون سلامم نمیدم و۴ سال قطع رابطه کردم.به خودت احترام بزار.

فقط اینها نیستن. به همه این اجازه رو دادم. خیلیها توهین میکنن بهم‌. بخوام جواب بدم با نود درصد فامیل ...

بهتر

هرچقدر ارتباطت کمتر بهتر اینو بعدها سنت رفت بالا متوجه میشی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

جواب هردوشونو بده همچین جواب بده دلت خنک بشه اوناهم گمشن برن یک زمانی دایی و زنداییم همینکارو با من ...

چه جوری دلشون میاد اخه؟ 😭

اخه وقتی کاری باهاشون نداریم.

بخدا انقدر به این زنداییم احترام گذاشتم از بچگیم تا الان یکبارم بهش نه بدی کردم نه جوابشو دادم. ولی اون از اولشم با من بد بود.

از الان به بعد بازیو عوض کن

یعنی درسته؟

از خیلیها کینه دارم اخه. 

خیلیها اینکارو کردن باهام.

دیگه خسته ام دیگه کم اوردم. همش گریه میکنم از حماقت خودم.

بدی دیدم بعد عین منگولها احترام گذاشتم و حتی دلسوزی کردم حتی ابروشون رو حفظ کردم.انقدر نادانم.

بعد مردم بدون اینکه کسی بهشون بدی  کنه اتیش میسوزونن.

یعنی درسته؟از خیلیها کینه دارم اخه. خیلیها اینکارو کردن باهام.دیگه خسته ام دیگه کم اوردم. همش گریه م ...

اره 

دفاع کردن از حق خودت چرا اشتباه باشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعدش چی شد؟

هیچی ی تایمی منو میدید راشو کج میکرد میرفت🤣🤣🤣

بعدش ادم شد

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

چه جوری دلشون میاد اخه؟ 😭اخه وقتی کاری باهاشون نداریم.بخدا انقدر به این زنداییم احترام گذاشتم از بچ ...

چون جواب ندادی پرو شدن..

زندایی کوچیکمونو یکبار جوابشو دادم دیگه بمن تیکه ننداخت..

حتما سعی کن برای یکبار هم شده به قطع ارتباط و ازین چرت و پرت ها فکرنکنیدجواب بدی هرچیزی هم شد پاش بمون

مامانتم چیزی گفت اول از خودت دفاع کن دیدی متوجه نیست بزن زیرگریه بگو میدونی هر شب از فکر حرفاشون میشینم گریه میکنم غصه میخورم میدونی تحقیرم میکنن خودت ک چیزی نمیگی بذار من بگم یکاری کن عواطف مادرانش گل کنه خودش جوابشونو بده 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗