2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل باتجربه درباره روابط فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 74 پست

من داییم وقتی که مجرد بودم وقتی که متاهلم شدم خیلی خفیفم می‌کرد خیلی خارم می‌کرد منم همه این اداهاشو جمع کردم یه جا توی جمع خیلی عذر می‌خوام ریدم به هیکلش

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلوش وایسا ومجبوری بدرفتاری داییتو تحمل کنی عوضش عزت نفست حفظ میشه

😭💔

مگه فقط اینه؟

تاحالا هیچکسو ندیدم به اندازه من به ادمهای مریض اجازه داده باشه اینهمه بهش توهین کنن و تیکه بندازن. خیلی دلم گرفته خیلی ناراحتم هیچکسو مثل خودم ندیدم. عین گوشت قربونی میمونم. از بچگی همین بودم.

هر چیزی هزینه ای داره دیگهجواب ندی خودت عذاب میکشیجواب بدی ممکنه ازت ناراحت بشن، که طبیعیه ولی خب با ...

باشه. کاش از بچگی خانواده و بعد هم خودم از خودم دفاع میکردم که انقدر گستاخیهای اطرافیان زیاد نشه و مقابله باهاش هم سخت تر نشه.

تاحالا هیچکسو به اندازه خودم بی ارزش ندیدم. اجازه دادم هر مدل ادمی، و هر دربو داغونی که هیچکس آدمش حساب نمیکنه بهم توهین کنن.

جواب هردوشونو بده همچین جواب بده دلت خنک بشه اوناهم گمشن برن 

یک زمانی دایی و زنداییم همینکارو با من میکردن خدا میدونه چقدر ازار روحی بمن دادن سنمم کم‌بود جواب نمیدادم مامانمم هیچی نمی‌گفت انقد غصه میخوردم 

داییم فوت شد زنشم کلا ندیدیم دیگه 

تا چهلمش اومد خوابم طلب حلالیت گرفت منم بخشیدمش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

باشه. کاش از بچگی خانواده و بعد هم خودم از خودم دفاع میکردم که انقدر گستاخیهای اطرافیان زیاد نشه و م ...

از الان به بعد بازیو عوض کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دایی که حامی شما نیست فقط برادر مادرته همین تهش اینه قید هر دو شون رو بزن

فقط اینها نیستن. به همه این اجازه رو دادم. خیلیها توهین میکنن بهم‌. بخوام جواب بدم با نود درصد فامیل باید قطع رابطه کنم

باشه. کاش از بچگی خانواده و بعد هم خودم از خودم دفاع میکردم که انقدر گستاخیهای اطرافیان زیاد نشه و م ...

کار از خانوادت خرابه 

چرا باید انقدر بی زبون باشن که مردم اجازه گستاخی به خودشون بدن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم