2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل باتجربه درباره روابط فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 74 پست
کار از خانوادت خرابه چرا باید انقدر بی زبون باشن که مردم اجازه گستاخی به خودشون بدن

همینن. عوض هم‌نمیشن متاسفانه. ولی بقیه نوه ها که پدر مادرشون ازشون دفاع کردن الانم که بزرگ شدن خودشون یادگرفتن دفاع کنن و هیچکس جرات نداره چیزی بهشون بگه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی تو دوست نداری کسی رو ناراحت کنی و این ذاته خوب تو رو نشون میده ولی عزیزم وقتی تو جواب ندی و ک ...

دقیقا بدبختی من همیشه مراعات بیش از حد دیگران بوده. میدونی این روزها چقدر بغض دارم و چقدر ناراحت و عصبانیم که چرا باید انقدر احمق باشم که مراعات کسانی رو بکنم که نه تنها مراعات منو نمیکنن بلکه مثل دشمن بهم اسیب هم میزنن؟ اخه یه ادم‌چقدر باید نادون باشه؟

بدون توهین و بی احترامی یعنی چی بگم مثلا؟ فوت و فنش چیه؟

مثلا اگر داره به تیپ ت ایراد می گیره

بگو خب سلیقه ها متفاوت هست ممکنه همین تیپی که شما دارید و احتمالا دوستش دارید اصلا مورد پسند من نباشه اما من احترام میزارم و چیزی نمیگم 

بهتره به تفاوت ها احترام بذاریم 

میدونی ی جورایی سیس روشنفکری بردار از بالا به پایین نگاه کن و حرف بزن 

بهترهرچقدر ارتباطت کمتر بهتر اینو بعدها سنت رفت بالا متوجه میشی

چرا بهتر؟

من الان اصلا مشکلی ندارم اگه باهاشون قطع رابطه باشم. اتفاقا همش فکر میکنم ادمها سنشون بالا میره بیشتر دوست دارن دورشون شلوغ باشه. چرا میگی اینطور نیست؟

چون جواب ندادی پرو شدن..زندایی کوچیکمونو یکبار جوابشو دادم دیگه بمن تیکه ننداخت..حتما سعی کن برای یک ...

میدونم گوشت قربونی بودم. چون هیچ وقت دفاع نکردم به خودشون اجازه دادن تحقیرم کنن. سعیمو میکنم. چقدر برام سخته شروع کنم دفاع کنم جواب بدم ولی یواش یواش باید راحت بشه برام.

مامانمم هیچوقت نمیتونه حق منو بگیره چون حتی از خودشم نتونسته دفاع کنه.

اون اومد سمتت؟

اومدنش یا نیومدنش زیاد فرقی نمیکرد برام

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مثلا اگر داره به تیپ ت ایراد می گیرهبگو خب سلیقه ها متفاوت هست ممکنه همین تیپی که شما دارید و احتمال ...

چقدر مودبانه و تمیز.

اگه بگه ادم شدی تیپ زدی چی؟

اگه بگه چه عروسی هستی پاشو یه پتو بنداز رو پای مادرشوهرت؟میوه پوست بکن براش.