2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل باتجربه درباره روابط فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 74 پست
دیگه سرسنگین موندین؟

من خودمونیم ولی اون فک نکنم زیاد خوشم نمیاد باهاش باشم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه درست نمیشه . ما اگه از اول اینجوری بودیم‌همه عادت میکردن.

خب نشه ب چپم ن ک خیلی ازش سود میرسه بهم🤣

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

کاش منم مثل بقیه راحت قید این سمها رو میزدم. تلاشمو میکنم.

من اگه پاش بیوفته قید خانوادمم میزنم چون ارامش من و زندگیم خیلی مهمه

من اگه پاش بیوفته قید خانوادمم میزنم چون ارامش من و زندگیم خیلی مهمه

مجردی یا متاهل؟

پس تنهایی چیکار میکنی اگر این اتفاقات بیفته؟ یه بخشی از ارامش بودن ادمها و روابط اجتماعیه.

مجردی یا متاهل؟پس تنهایی چیکار میکنی اگر این اتفاقات بیفته؟ یه بخشی از ارامش بودن ادمها و روابط اجتم ...

متاهلم 

تنها نیستم ادمای خوب و خوش قلب رو کنارمم دارم اینجوری نیس ک دورم خالیه دو سه تا آدم خوشگل و مهربون بهتر از هزار تا آدم سمیه اینو یادت نره

متاهلم تنها نیستم ادمای خوب و خوش قلب رو کنارمم دارم اینجوری نیس ک دورم خالیه دو سه تا آدم خوشگل و م ...

اون ادمهای خوبی که میگی کاملا خوب خوبن؟ یعنی اصلا نه حسادت دارن نه هیچوقت تیکه ای انداختن نه هیچوقت سواستفاده ریزی کردن؟هیچوقت زور نگفتن؟ یا حرفتو اشتباه برداشت نکردن ناراحتی کنن و اذیت کنن؟ حتی یکبار؟

عزیز دلم خود منم گاهی شده که حسادت کنم یا به یه کسی بدی کنم اون یه بارو شده ولی آدمایی که من میگم بیشتر خوبیاشون به چشم میاد تا بدیاشون یه کسی رو می‌بینی که میای می‌شماری میگی که آره این ۱۰ تا به من بدی کرده دو تا خوبی کرده پس اون باید کنار گذاشته بشه ولی یه آدم دیگه هم تو زندگیت هست که ده تا خوبی کرده ولی یکی بدی کرده یا دو تا بدی کرده بهت اون آدمو باید نگه داری چون خوبیاش خیلیه

عزیز دلم خود منم گاهی شده که حسادت کنم یا به یه کسی بدی کنم اون یه بارو شده ولی آدمایی که من میگم بی ...

متوجه شدم. منم‌ چندتا ادم اینجوری دارم تو زندگیم. پس دلمو به همونها خوش میکنم دیگه نمیخوام بدجنسها اذیتم کنن. جوابشونو میدم یا ناراحت میشن میرن یا اصلاح میشن. مهم اینه که دیگه ارزش خودمو حفظ کنم.

متوجه شدم. منم‌ چندتا ادم اینجوری دارم تو زندگیم. پس دلمو به همونها خوش میکنم دیگه نمیخوام بدجنسها ا ...

افرین این مهمه ارامش خودت