2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو از دست شوهرم و خانوادش خلاص کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 57 پست
نه خودشو میزنم تو دعوا با بحث شیشه می‌شکنه و اینا نه خیانت ندیدم و اعتیادم نداره ولی چیکار میشه کرد ...

چند سالته عزیزم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته حرف شما درسته ولی خیلی مواقع زن وشوهر خودشون با رفتاراشون اجازه دخالت دیگران رو تو زندگیشون می ...

همین طوره ولی دختر و پسری که تازه ازدواج کردن خام هستن تجربه ندارن گاهی باید بزرگ تر ها خانوادت هاا رعایت کنن .

مثلا شوهر من برا تولد من دوتا شال و چون حامله بودم شلوار حاملگی خریده بود بجا اینکه بگن خوب کردی لازمش بود گفته بودن میخواستی چیکار میتونستن بگن مبارکه . و لال بشن .

در حالی میدونستن من شلوار حاملگی باید  میخریدم شوهرمم زرنگی کرده بود و بعنوان کادو تولد بهم داد  با ی تیر دوتا نشون.

بد پارسال ۵۲ سالشه برداشته برا خودش تولد گرفته 

شوهرتو به زبون بگیر 

ادمای خودشیفته از تعریف لذت میبرن 

تعریف + درخواست حمایت + تاکید شخصیتش + تعریف + درخواست دوباره + شکر خدا برای داشتنش 

این یه بازی روانی راه میندازه که خودشیفته میگه برا اثبات خودم باید چیزی که میگه رو انجام بدم 

اینجوری به زبونش بگیر برا خودت انلاین شاپ بزن کلاس قنادی برو و فلان اگه گفت میخوای چیکار بگو برا اینده بچمون برای اینکه برات همسر بهتری بشم و...

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
همین طوره ولی دختر و پسری که تازه ازدواج کردن خام هستن تجربه ندارن گاهی باید بزرگ تر ها خانوادت هاا ...

عجب ادمایین ...

همین طوره ولی دختر و پسری که تازه ازدواج کردن خام هستن تجربه ندارن گاهی باید بزرگ تر ها خانوادت هاا ...

همینه دیگه وقتی کوچکترها به قول شما خام باشن وحرف واختلاف بین خودشونو به بیرون خونه درز بدن بزرگترایی که مثلا خودشونو پخته میدونن وارد عمل میشن ودخالت پشت دخالت مثل همین موردی که شما گفتی اصلا ربطی نداره که خانواده ها تو این موارد دخالت کنن

شوهرتو به زبون بگیر ادمای خودشیفته از تعریف لذت میبرن تعریف + درخواست حمایت + تاکید شخصیتش + تعریف + ...

اره دقیقا همین جوری هستن تو ذهنشون انگار خیلی آدم بزرگ و خاصی هستن وای خدا برای کسی میاره خیلی سخته تحملشون خیلی دائما رو مغز طرف رژه میرن 

همینه دیگه وقتی کوچکترها به قول شما خام باشن وحرف واختلاف بین خودشونو به بیرون خونه درز بدن بزرگترای ...

برادر من ازدواج کرد زنش فوق العاده ولخرج بود ینی بیشتر از وسع برادرم  مثلا خریدای ک برا یلدا میکرد یا برا عید که براش عیدی ببریم هر دفعه برا مادر خواهر خودشم پارچه چادر میخرید میگفت بیارید رسمه  طی دوران عقد برادر من تا خواست اعتراض کنه مادرم گفت خب تازه عروسه باید بخریم تازه عروسه بزا بپوشه سر ما بالا باشه جلو دوست دشمن بذا راضی باشه و کلا زیاد خرج کنه ۵ تومن اضافه خرج میکنه اونم عب نداره  ارزش نداره بخاطر ۵ تومن دعواتون بشه  فلان ولی مادر شوهر من برعکس هر چی شد گفت رسم نداریم بخریم رسم نداریم اون روز ها گذشتن ومن  الان کلی لباس و وسایل دارم ولی دلم باهاش،صاف نشده . الان هفته پیش پالتو خریدم باورت میشه هنوز نشون ندادم نشون نمیدم یهو میپوشم میگه این کجا بود کس خریدی چرا نشون ندادی من ندیدم نشون نمیدی هم بهش بر میخوره

این آدما واقعا نوبرن یه بار حالشو بگیر درست میشه

یه فتنه ایین نگو  فایده نداری برینی بهشونم همینن پدر شوهرم ۵۶ سالشه اون زیاد متوجه همه چیز نیس یکم بد خلقه ولی زود راه میاد با ادم .

مادر شوهرمم ۵۳ سالشه  وای از اون داد از اون 

خواهر شوهرمم که نگم .

بنظرت کسی که ۵۳ سال با ی اخلاق بوده عوض میشه یا کسی پیش این ادم تربیت بشه چجوری میشه .

اینم بگم فصط،برا من اینجور نیس برا جاریم کلا همه ابنجوره فضوله 

یه فتنه ایین نگو فایده نداری برینی بهشونم همینن پدر شوهرم ۵۶ سالشه اون زیاد متوجه همه چیز نیس یکم ب ...

بهترین کار ورفتار با این آدما فقط پنهون کاریه هر کار میکنی بهشون نگو تا ک و ن ش ون بسوزه

بهترین کار ورفتار با این آدما فقط پنهون کاریه هر کار میکنی بهشون نگو تا ک و ن ش ون بسوزه

فعلا چندان موفق نشدم ولی بعضی وقتا هم بد پنهون کاری ک‌میفهمن از دماغ ادم در میارن .

پارسال دو روز مونده عید رفتن مسافرت  منم دقیقا ی روز مونده عید رفتم خرید لباس و‌اینا دیگه اینا ندیدن بد ۱ هفته ک‌ اومدن  منم نپوشیده بودم کفشامو ۱ ماه بدش  داشتیم  میرفیم جایی پوشیدم برگشته میگه کفشارو کی خریدی میگم برا خرید عیدمه شما مسافرت بودی برگشته  میگه  من ندیدم بودمشون با ی حالت خاص شاکی  ک ینی چرا نشون ندادی .

کلا میگه ابم‌میخورید به من بگین  

حامله بودم فهمیدم پریود نشدم ۱ هفته بد موعدم رفتم ازمایش دادم  جواب گرفتم۸ هفته حامله بودم جوابو اوردم نشون دادم برگشته بجا تبریک شاکی  میگه پس چرا از من پنهون میکردی در حالی که نه از من پرسیده بود نه چیزی خودمم همین که فهمیدم از پیش دکتر مستقیم اومدم ب اینا گفتم