2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو از دست شوهرم و خانوادش خلاص کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 57 پست
بابا اینا دیگه کین؟ پس روی شوهرت کار کن

شوهرم زیاد بحرفشون نیس 

مخصوصا تو‌عروسیمون هسچ کمکی نکردن همه چیو انداختن گردن شوهرم حمایتی نکردن تازه بهشون بر خورده بود چرا وام ازدواج رو ندادیم اونا . پدر شوهر جتی نیومد ضامن  وام ازدواجمون بشه بالاخره بد چند ماه پدرم ۴ تا ضامن پیدا کرد دوتا برا وام من دوتا همسرم . تازه خانوادش میگفتن وامو بده ما برات عروسی بگیریم ینی ضامن پدر من پیدا کرده بود قسط وام هارم همسرم بده ولی پولو بدیم ودر شوهرو اون خرج کنه برا عروسی😂😂همسرم  نداد بهشون بر خورده بود ما میخواستیم عروسی بگیریم برات نخواستی  شوهرمم گفت خودم میگیرم با پول خودم  برا خودم میخوای عروسی بگیری .

تازه همه جا گفتن ما براش عروسی گرفتیم بدروغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂🤔🤔🤔

😂😂حالا ی سری چیزاشونو‌بگم شاخ در میاری 

تازه عروس بودن مادر شوهر و‌برادر شوهر که انشالاه خیر نبینه  بهم میگفتن تلفنت زنگ‌میخوره حانواده یا هر کی زنگ‌میزنه چرا میری بیرون با اتاق حرف میزنی چرا پیش ما حرف نمیزنی 😑

در این حد دخالت گرن 

شاخامو مگه ندیدی ایموجی گذاشتم

😂😂😂اهان دیدم 

دیگه نگم بزرگ تر نشن شاخ هات.

بذا اینم بگم . من تازه عروس بودم خودمم پریود بودم اومدم خونه بابام مادر شوهرم ب شوهرم گفته بود نکنه حاملس رفته خونه باباش سقط کنه😂شوهرمم زنگ زد ب من گفت مادر اینجوری گفت منم از لجم  گفتم ببر تو‌دسشویی نوار بهداشتی هامو نشون بده بهش زنیکه .ببینه پریودم