2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو از دست شوهرم و خانوادش خلاص کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 57 پست
نمیشه اصلا مشاوره بردمش هر کاری فکر کنی کردم باز طرف اوناست

خب توامممم یکم بپیچ  ب طرف اونا 

اوووونقدر  عاقل باش  ک  بگ  شما ب  همسرم گوش کنید 

یکم‌مطالعه کن کتاب  بخون  از مشاور کمک بگیر 

خودتو بکش   بالا ..نباز خودتو 

من شوهرم عینننن تو  بد تر  از مال تو 

الان  میره ب مادرش میگ  از نازی  یاد بگیر 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خب توامممم یکم بپیچ ب طرف اونا اوووونقدر عاقل باش ک بگ شما ب همسرم گوش کنید یکم‌مطالعه کن کتاب ...

چیکار کنم میشه راهنماییم کنی خوب میشم یه جور سو استفاده میکنن عین خودشون بشم لج میکنن موندم چه کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا کتکت زده شوهرت ؟ یا بت خیانت کرده؟ یا اعتیاد داره ؟

اگه این مواردو نداره هنور ارزش داره تلاش کنی 

میزاره بری کلاس قنادی خیاطی چیزی ؟ 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
تا حالا کتکت زده شوهرت ؟ یا بت خیانت کرده؟ یا اعتیاد داره ؟اگه این مواردو نداره هنور ارزش داره تلاش ...

نه خودشو میزنم تو دعوا با بحث شیشه می‌شکنه و اینا نه خیانت ندیدم و اعتیادم نداره ولی چیکار میشه کرد ؟

متاسفانه واقعا اگه دخالت خانواده نبود که ۹۰ درصد مواقع خانواده پسر دخالت میکنن خیلی از زندگی ها دوام ...

البته حرف شما درسته ولی خیلی مواقع زن وشوهر خودشون با رفتاراشون اجازه دخالت دیگران رو تو زندگیشون میدن

چیکار کنم میشه راهنماییم کنی خوب میشم یه جور سو استفاده میکنن عین خودشون بشم لج میکنن موندم چه کنم

پیام بده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست