2777
2789
جانان         من مادرم حوصله بچه رو نداره و پسرم و مهد میزارم .  خونشونم از ...

مادر من م حوصله پسرم رو نداره ولی خودش نمیزاره بزارمش مهد. خونمون به هم نزدیکه چند تا خیابون فاصله داره. من فقط یه برادر دارم با مامانم تو یه ساختمونن ولی خیلی به مامانم سر نمیزنه هفته ای دو بار نهایتا. چرا؟ خانواده پدرتون ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماماناتون الان تنها مهمونی میرن و کلا کاراشون و خودشون انجام میدن ؟

مامان من فقط تو این سه ماه چند بار خانه مادرش رفته همین هیچ جا نمیره. دوست داره بیشتر خانه باشه منم اصرارش نمیکنم عصبی میشه

من پدر شوهرم فوت کردن .

این خانواده خونه ویلایی پدری رو فروختن و یه خونه آپارتمانی خریدن و خواهر شوهر و برادر شوهرم بالا پایین خونه مادرشوهرم میشینن.

مادرشوهر منم خیلی آسیب دیده بعد فوت همسرش و به شدت به بجه هاش وابسته اس .عموما هیچ موقع تنهاش نمیگذارن. با هم توافق کردن مثلا اگر یک شب خواهرشوهرم مهمونیه اون شب برادر شوهرم حتما تو خونس.

ما هم که کلا یه شهر دیگه ایم 😊

من با فوت پدرم کنارنیومدم،فقط تحمل میکنم،خدا صبرمیده و اینکه مادر من فرشته ست، همه تلاششو کرد که جاشو پرکنه برامون، توو اوج جوونی بیوه شد اما پای ماوایساد.مردونگی کرد واقعا.      

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
2810