دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدا بیامرزدشون . خواهشا راه حل هم بدید . بگید چه کار کنیم تا مامانامون حال روحی ...
بیشتر برو پیشش. با خودت ببرتشون خریدو بیرون نمی دانم هر جا. باهاشون حرف بزن و بزار تا می تونه گریه کنه. منم دیشب یک ساعت با مادرم تلفنی حرف میزدم خیلی گریه کرد منم گریه کردم. بهش گفتم حتما خدا بابا رو بیشتر از من و شما دوست داره و مطمینم دردهای این دنیا رو دیگه نداره. کاری نمیشه کرد هیچ کار. نه داغش سبک تر میشه نه از یاد آدم میره فقط و فقط مجبوریم بپذیریم که دیگه هیچ وقت برنمیگردن.
از کی مادراتون تو خونه تنها می مونن ؟ ما تا الان تنهاش نزاشتییم
من شاید یکی دو هفته است. اونم خودش دوست داره تنها باشه. من تا ساعت 4 سرکارم پسرم پیش مامانمه. ساعت5 میرم دنبالش بعضی شب ها پیشش می مونم بعضی شب ها میارمش پیش خودمون بعضی وقت ها هم دوست داره تنها باشه. خیلی سخته غم از دست دادن پدر و غصه تنهایی مادر
من فقط یه بار خواب دیدم شوهرم مرده.اونموقع با تمام وجودم فهمیدم چه دردی داره.بیدارشدمو باگریه نمیذاشتم شوهرم بره سرکار.خدا رفتگان همه رو بیامرزه.خییییلی سخته
کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
من پدروبرادرم روازدست دادم از اون موقع احساس میکنم داخل عالم برزخم واقعا حس میکنم من مردم نه اونا جدی میگم حالت طبیعی ندارم اصلا انگار همش تویه خوابم دکتر رفتم گفت چون شوک بزرگی بود اول برادرم رو ازدست دادم الان ده سال گذشت ولی من خوب نشدم یعنی آروم هستم ولی حس میکنم خوابم حتی نسبت به اطرافیانم خیلی سخته اینحالت عذابم میده باعث میشه توهم بزنم 😭😭😭😭😭