2777
2789
عنوان

کسایی که عشق واقعی رو تجربه کردن بیان بگن تجربه عشق چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 65 پست
من مطمئنم عشق واقعی و اصیل لیلی و مجنون رو تجربه کردمبا این تفاوت که مجنون قصه دختره:"))))

من از عشق زیادی ک بهش داشتم و علاقه ایی ک از اون ندیدم بیمار شدم...

نمیدونم ب کجا و ب کی مراجعه کنم...

شوهرم میگه ول کن مشکلات زندگی اون قدر زیاده ک عشق جایی نداره تو زندگی..

ولی روحم عشق میخواد...حس میکنم اون حجم از عشقی ک در وجودم ریشه زد نسبت ب طرفم ؛ آبیاری نشده بهش نور نخورده ... ولی نمرده ؛ هنوز نور میخواد توجه میخواد ... 

واقعا بیمار شدم از عشق زیاد... روحم بیمار شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از عشق زیادی ک بهش داشتم و علاقه ایی ک از اون ندیدم بیمار شدم...نمیدونم ب کجا و ب کی مراجعه کنم.. ...

آخخخخخخ

اگه بدونی که من چه ها میکنم با این عشققققق

شبا باهاش میتونم تا خود ماه برمممم

یارو ببوسم و برگردم:")

عشق بین دو جنس که از خون هم نیستن هورمونیهنه مادری که جان به فرزند میده

عشق به خدا چیه ؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼