2777
2789
عنوان

کسایی که عشق واقعی رو تجربه کردن بیان بگن تجربه عشق چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 65 پست
جاش مث داغ میمونه رو دلت

دقیقا

هیچکی هم درک نمیکنه امثال ماهارو مگه کسی ک واقعا عاشق شده باشه 

انقد ناراحت میشم هیچکی درکم نمیکنه 🥲💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاهیچکی هم درک نمیکنه امثال ماهارو مگه کسی ک واقعا عاشق شده باشه انقد ناراحت میشم هیچکی درکم نمیک ...

من تجربه ش کردم

عشق واقعی درد داره، شکنجه داره 

مخصوصا اگه راهتون دور باشه

یه عذابیه که دردش هم شیرینه برات

من جزو اونایی بودم معتقد بودم عشق یه چیز خوبه خیالی و آرمانی آمل خب شده یکم اینجا فقط عقل به خرج دادم تحقیق کردم بچه بودم حدود ۱۲سال

عشق یه کلمه عربی که ریشه اش عشقه است یعنی گیاهی که به دور درخت می پیچه بالاخره از پا درش میاره به جای یه راه آسفالت یه راه پر از سنگه

آخرش فهمیدم پیشگیری بهتر از درمان هس

یه آدم احساسی رو کشتم یه سنگ به وجود آوردم اما حداقل این محدوده از وجود امن هس

همین

من تجربه ش کردمعشق واقعی درد داره، شکنجه داره مخصوصا اگه راهتون دور باشهیه عذابیه که دردش هم شیرینه ...

عزیزم💔 یعنی از فضای مجازی باهاش در ارتباطی فقط تا حالا از نزدیک ندیدیش؟ 

عشق درده واقعا درده اگه یکطرفه باشه اما اگه دو طرفه باشه دوریش هم شیرینیه بقول تو 

درد من اینه ک شوهرم ن تنها هیچوقت درک نکرد چقد عاشقشم هیچوقت عاشقم نبود 

فکر کنم قبلا عاشق شده بهش نرسیده دیگه اعتقادشو ب عشق از دست داده

و مطمنم انسان یکبار عاشق میشه بقیه شون فقط دوست داشتنه عادیه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂