2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 298 پست
توهم همینطور.دقیقا اسی خودش واسش مهم نیست داره لذت میبره یکی دنبالشه بعد ما:نه بابا بدبختیم اینه که ...

من ازدواج کردم

امروز میخواستم رابطه داشته باشم نمیشد🤣🤣🤣

بعد شوهرم کیف میکرد میگفت تنگی خودمم همینطور 

که اومدم تاپیک زدمو مطالعه کردم دیدم واقعا دارم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بازم ببخشید عزیزموالا اون داره عشق میکنه ما اینجا واس اون بهم پریدیم ول کن بیا دوست باشیم🤝🤣🤣تو از ...

تو تاپیکم خانما ی راه حل دادن واسه خانمای متاهل گفتن از این میله ها که اسمشونو یادم نیست بگیرید با خودتون تمرین کنید...اگه فکر میکنی این مشکلو داری امتحان کن ولی اولش به خودت تلقین نکن شاید فقط ی ترس طبیعی مثل همه خانما داری سعی نکن بزرگش کنی.نباید به خودمون تلقین کنیم چون من راجبش خوندم خیلی دردناکه تو زندگی مشترک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من ازدواج کردمامروز میخواستم رابطه داشته باشم نمیشد🤣🤣🤣بعد شوهرم کیف میکرد میگفت تنگی خودمم همینطو ...

توروخدا به خودت تلقین نکن عزیزم تو تاپیکمم میگفتن تلقین نکنید چون بیشتر به ذهنیت بستگی داره. این مشکل اونقدر سخته که میگن بعضی زوجا طلاق میگیرن سرش...شاید چون اولین بارت بوده کمی ترسیدی با شوهرت در میون بزار بیشتر امادت کنه

تو تاپیکم خانما ی راه حل دادن واسه خانمای متاهل گفتن از این میله ها که اسمشونو یادم نیست بگیرید با خ ...

آخه شوهرم میگ دوست دارم خودم هایمنتو بزنم 

حتی گفتم دکتر اگه پردت مسدود باشه با لیزر ور میداره

غیرتی شد گفت غلط میکنه مگه احمقم این فرصت رو از دست بدم🤣🤣🤣🤣

تو تاپیکم خانما ی راه حل دادن واسه خانمای متاهل گفتن از این میله ها که اسمشونو یادم نیست بگیرید با خ ...

میگ خودم به کمک مشکل گشا حلش میکنم

حالا مشکل گشا کیه 🍌🍌🍌

ایشون

میگ خودم به کمک مشکل گشا حلش میکنمحالا مشکل گشا کیه 🍌🍌🍌ایشون

خب پس بهش اعتماد کن و ازش بخواه کم کم پیش برین یهو نره سر اصل مطلب.قطعاااا که مشکل کجاست اون قسمت(ایموجی خنده)

توروخدا به خودت تلقین نکن عزیزم تو تاپیکمم میگفتن تلقین نکنید چون بیشتر به ذهنیت بستگی داره. این مشک ...

اوهوم 

وای یعنی در این حده💔

کم مشکل دارم اینم اضافه شد😭😭😭

هیی شایدم اره آمادگی نداشتم خب من هنوز عقدم معلومه میترسم😞

آخه شوهرم میگ دوست دارم خودم هایمنتو بزنم حتی گفتم دکتر اگه پردت مسدود باشه با لیزر ور میدارهغیرتی ش ...

نترس مشکلی نداری صرفا چون بار اولت بوده خودتو منقبض کردی بزرگش نکن تو ذهنت بابا یارو 15 سالشه دوتا میزاد اونم طبیعی.بعد ما سر چیزای الکی میترسیم.به قسمتای خوبش فکر کن

خب پس بهش اعتماد کن و ازش بخواه کم کم پیش برین یهو نره سر اصل مطلب.قطعاااا که مشکل کجاست اون قسمت(ای ...

اوهوم 

باشه عزیزم مرسی

🫂🤍

امروز اصلا مراعات نمیکرد، خیلیم عجله داشت 

حالا باهاش حرف میزنم 

ببینم چی میشه