2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6923 بازدید | 299 پست
ببخشید معزرت میخوام بهت فحش دادمنه تو خرابی نه منول کن دوست باشیم حوصله جنگ ندارمتاپیکاتو خوندم برام ...

کاش تاپیکامو بروم نمیاوردی که برم باز ببینمشون:)توهم منو ببخش اصلا الکی واسه یکی دیگه که خودش داره عشق میکنه بحث کردیم

وای عزیزم چقد خوبی شما 😂

🤣🤣🤣🤣

والا هر چی میخوام تموم بشه باز یه چیز میگه

اینقدر مشکل دارم دیگ 

امروز فهمیدم همون چیزه رو دارم حالم خوب نیس

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چتام الکی بوده بچهابدون ذره ای حس

به جرات میگم خوشی زده زیر دلت 

و زمانی که محبتش را از دست بدی میفهمی چه موهبتی را  از دست دادی و قدرشو ندونستی

تو نامزدی همسرم اینقد عاشقم بود و بعد عروسی بخاطر لجبازی و بی اعتنایی من ازم سرد شد و رابطمون خراب شد 

و زمانی به خودم اومدم که بهم یه خیانت کوچولو کرد 

اونوقت بود که فهمیدم محبتش را نثار کس  دیگه کرده و دنیا رو سرم خراب شد و حق هم داشت چون من لایق محبتش نبودم 

بخاطر همین بخشیدمش و خودمو عوض کردم و فهمیدم عاشقشم و بدون اون میمیرم 

و از اون روز مثل دوتا عاشق زندگی میکنیم 

پس قدر این هدیه ی الهی را بدون 

همه ی مردها با محبت و عاشق نیستند

کاش تاپیکامو بروم نمیاوردی که برم باز ببینمشون:)توهم منو ببخش اصلا الکی واسه یکی دیگه که خودش داره ع ...

بازم ببخشید عزیزم

والا اون داره عشق میکنه ما اینجا واس اون بهم پریدیم 

ول کن بیا دوست باشیم🤝🤣🤣

تو ازدواج کردی؟ 

از کجا میدونی اون بیماری رو داری

از صب منم فهمیدم تاپیک زدم تاپیکم ترکید 

فهمیدم دارم😭😭

قیافش خوبه ولی قدش سه چهاررسانت ازم کوتاه تره حس میکنم بهم نمیخوریم جثه اش از من ریز تره حس مردونگی ...

خو ردش کنه بره پی کارش تا بیشتر بهت نچسبیده

اینقدر نکات منفیشو گفتی منم که دارم میخونم متنفرم شدم ازش😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣والا هر چی میخوام تموم بشه باز یه چیز میگهاینقدر مشکل دارم دیگ امروز فهمیدم همون چیزه رو دار ...

وای میس موس واژیمینسوس 

یعنی چی همین😂🥲

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

ول کن تو دیگ شروع نکناشتباه کردم خدافظ🤝🤣

وای😂😂😂😂😂

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

وای میس موس واژیمینسوس یعنی چی همین😂🥲

🤣🤣🤣

یه بیماریه😞

درمانشم اندکی سخته🙂

در حدی که نمیتونی با شوهرت رابطه داشته باشی

🤣🤣🤣یه بیماریه😞درمانشم اندکی سخته🙂در حدی که نمیتونی با شوهرت رابطه داشته باشی

وای عزیزم انشالله هرچی زودتر خوب بشی

بازم ببخشید عزیزموالا اون داره عشق میکنه ما اینجا واس اون بهم پریدیم ول کن بیا دوست باشیم🤝🤣🤣تو از ...

توهم همینطور.دقیقا اسی خودش واسش مهم نیست داره لذت میبره یکی دنبالشه بعد ما:
نه بابا بدبختیم اینه که من ازدواج نکرده متوجه شدم و اینجوری میترسم... ی تاپیک راجب کاپ قاعدگی دیدم کاربرا داشتن راجب نحوه استفادش میگفتن همون تصور کردنش باعث ترسم شد بعد که بیشتر فکر کردم دیدم کلا هرچیزی که به اونجا ربط داره حس اضطرابو ترسو بهم میده دیگه احتمال دادم واقعا این مشکلو دارم احتمالا..کاش اینجوری نباشه