2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6017 بازدید | 298 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر؟؟؟کل زندگیمههمش:))))هیچ کس خبر نداره ولیچند ماه پیش تصادف بدی کرد تو یکی از خیابون های خطرناک شه ...

:)))))))))))))))

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
این حساب هم مال خواهرمه هم من خواهرم کنکوریه وگرنه من خودم دانشجو ام:)

چی رو توضیح میدی عزیزم برای کی توضیح میدی

توضیح زیادی نشانه ی ضعفه گلم

بیخیال

به حست احترام بزار

مگه هر حسی رو میشه توی کلام آورد و توضیحش داد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
فکر؟؟؟کل زندگیمههمش:))))هیچ کس خبر نداره ولیچند ماه پیش تصادف بدی کرد تو یکی از خیابون های خطرناک شه ...

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

منم با ی خراب به هیچجا نرسیده کار ندارم بمیر

خراب خودتی جنده

تویی از صب تا شب تو خیابونا ولویی 

از طرز حرف زدنت معلومه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

چون مثل خودتمولی بعضی چیزا تابوئه بد عیبه زشته بقول دیگران و هزارتا برچسب بهمون زده میشه حتی ممکنه ا ...

حستو میفهمم

باشوهرت چجور رابطتون شکل گرفت

داشتم از شدت علاقه منفجر میشدم

رفتم بهش گفتم

اونم گف خب بیشتر آشنا شیم و....

دیگه رفتیم دیت و...

بعد چن ماه وقت گذرونی کلا عاشق شدیم

بعد کارشناسیم اومد خواستگاری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

باز بین بچه ها دعوا شد

مهدکودکه😂😂😂

تاپیک پربارتو ببیند اسی

مستفیض شدیم خیلی.بسه دیگه😄😄

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم