2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 298 پست
رل بابا چی تو خودش دیده شوهر من بشه

شما چی در خودت دیدی؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

کارماشو یه روز پس میدی اسی 🤝

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همون دلیلی که تو خودتو جر میدی واسه پسره.خب توهم بیماری ادامه بده به جامه دریدنت

اصلا کی تو رو آدم حساب میکنه

تو اصلا در شان من نیستی که بخوام باهات دهن به دهن بشم

از طرز حرف زدنت کاملا معلومه خیوبونییی بیش نیستی

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

جهت اطلاع ۱۹ سالمه:)

عه.تو قسمت اطلاعات زده 17.اگه کنکوری ای که سعی کن ی مدت کمتر بهش فکر کنی و تمرکزتو بزاری رو درسات و بهترین چیزی که میتونی قبول شی باور کن کلی ادم با شرایط بهتر اون بیرون منتظرتن که مثل ملکه باهات رفتار میکنن

در وصل هم ز شوق تو ای گل در آتشمعاشق نمیشوی که ببینی چه میگشم:")

دیدی گفتم میان وصله میچسبونن و چرت و پرت میگن

و خودشونو عقل کل میدونن و ما رو دیوانه

بیمار اون کسی که تا حالا عشقو تجربه نکرده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اصلا کی تو رو آدم حساب میکنهتو اصلا در شان من نیستی که بخوام باهات دهن به دهن بشماز طرز حرف زدنت کام ...

تو شانت همین نفرین و پیرزنی بودنو چیپیه بدبخت تورو کی ادم حساب میکنه؟ی نگاه به خودت بنداز جوابشو خوب میدونی همینجام خود اسی سگ حسابت نکرد جوابتو کامل بده باهات دهن به دهن شه.خیابونیم معلومه کیه دختره دهاتی قدت به زندگی نمیرسه تهش بشینی فقط بزنی تو سر خودت نفرین کنی از بس به هیجچایی نرسیدی

این کمبود محبت داره

عزیزم من حس میکنم چون از یه رابطه ای طرد شدی توانایی پذیرش محبت یکی رو از دست دادی من خودمم اوایل اینطور بودم بعد شکست عاطفیم هر کی محبت میکرد بهم  حالم بهم میخورد ازش الان بهتر شدما ولی کامل نه به خاطر همون شکستا هم روانشناسم گف تو دنبال یه نفر هسی که کاملا قدرت مردونه داشته باشه ولی همچین ادمی چون روحیه لطیف نداره بازم بدتر میشی

تو شانت همین نفرین و پیرزنی بودنو چیپیه بدبخت تورو کی ادم حساب میکنه؟ی نگاه به خودت بنداز جوابشو خوب ...

من با یه خیابونی کاری ندارم

گمشو 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

عشق هیچ ربطی به کمبود محبت و از سر تنهایی و نیاز و این داستانا ندارهیه اتفاقه تو دلت مثل یه شعله که ...

حق تا ابدددددددددددددددددد

محشر گفتی

همیشه تو کنج دل ادمه همیشه و این شعله هرگز خاموش نمیشه هرگز

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم