تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عه.تو قسمت اطلاعات زده 17.اگه کنکوری ای که سعی کن ی مدت کمتر بهش فکر کنی و تمرکزتو بزاری رو درسات و بهترین چیزی که میتونی قبول شی باور کن کلی ادم با شرایط بهتر اون بیرون منتظرتن که مثل ملکه باهات رفتار میکنن
اصلا کی تو رو آدم حساب میکنهتو اصلا در شان من نیستی که بخوام باهات دهن به دهن بشماز طرز حرف زدنت کام ...
تو شانت همین نفرین و پیرزنی بودنو چیپیه بدبخت تورو کی ادم حساب میکنه؟ی نگاه به خودت بنداز جوابشو خوب میدونی همینجام خود اسی سگ حسابت نکرد جوابتو کامل بده باهات دهن به دهن شه.خیابونیم معلومه کیه دختره دهاتی قدت به زندگی نمیرسه تهش بشینی فقط بزنی تو سر خودت نفرین کنی از بس به هیجچایی نرسیدی
عزیزم من حس میکنم چون از یه رابطه ای طرد شدی توانایی پذیرش محبت یکی رو از دست دادی من خودمم اوایل اینطور بودم بعد شکست عاطفیم هر کی محبت میکرد بهم حالم بهم میخورد ازش الان بهتر شدما ولی کامل نه به خاطر همون شکستا هم روانشناسم گف تو دنبال یه نفر هسی که کاملا قدرت مردونه داشته باشه ولی همچین ادمی چون روحیه لطیف نداره بازم بدتر میشی
عشق هیچ ربطی به کمبود محبت و از سر تنهایی و نیاز و این داستانا ندارهیه اتفاقه تو دلت مثل یه شعله که ...
حق تا ابدددددددددددددددددد
محشر گفتی
همیشه تو کنج دل ادمه همیشه و این شعله هرگز خاموش نمیشه هرگز
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم