2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6421 بازدید | 298 پست
سه ماه

خب تا بیشتر نشده کات کن باهاش

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی چی پس چرا قسم خدارو میخوری واسش بابا بخدا میگن پسرا بازیچه میکنن دروغههههههههه دروغ تو حسی نداری ...

😂😂ای بابا امروز تو تاپیک بی ام و باهم بحث داشتیم باز دوباره

خب چ کنم هم تنهام هم کیس خوب نیافتم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

پسرایی ک از دختره پایینتر باشن معمولا اینجورین

ایشونم اونقدر شمارو دوست نداره شما احتمالا سطح بالاتری نسبت بهش داری نمیخواد از دستت بده

بدم میاد از اینجور ادما

زودتر تمومش کن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بنظرم اگر وجدان داری تمومش کن اون پسر معلومه بهت احساسش قویه تا بیشتر از این وابسته ات نشده جداشو 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
یعنی همون اول قیافشو ندیدی؟نفهمیدی زشته و دوسش نداری؟مگه مردن اسباب بازین حدصلت سر میره بری سراغشون!

چرا

ولی خب گفتم،انقد ننر بود و دراما کویین طور بود که تا آزمون جامعش تحملش کردم.چون اگه خراب میکرد میفتاد تقصیر من.

بعدش کات کردم.

بعدم فقط مشکل زشتی نبود،پول نداشت،ننر بود،ماشین نداشت،منو کافه میبرد مجبور بودم فقط چایی بخورم چون نداشت که بیشترشو حساب کنه،خونوادش پول نمیدادن بهش،خودشم کارت پایان خدمت نداش که جایی کار بهش بدن،روانیم کرده بود.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
😂😂ای بابا امروز تو تاپیک بی ام و باهم بحث داشتیم باز دوبارهخب چ کنم هم تنهام هم کیس خوب نیافتم

توروخدا نکن گناه داره

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

قیافش خوبه ولی قدش سه چهاررسانت ازم کوتاه تره حس میکنم بهم نمیخوریم جثه اش از من ریز تره حس مردونگی ...

مهم همین حس مردونگیست.این اقا واقعا تستسترونش پایینه هم میگی مردونه نیست هم صحبت کردنش خیلی لوسه.

تاپیک و کامنتا واقعین؟

عزیزم همچین دخترایی اینجوری میکنن تاوانشو فرشته های دیگه ای میدن ک پسرا اینجوری شدن دخترا ضربه میخورن

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

هر کدوم از کامنتات مغزمو داره میخوره

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بابا چرا انقدر گارد گرفتید

پسرا همشون بلا استثنا همه دخترا رو ب بازی گرفتن حالا یبارم ی دختر اونو بازی بگیره

بنظرم اول رابطه باید هدفتون رو مشخص کنید

مثلا شما میگفتی من واسه تفریح و خوشگذرونی میخوام تو رابطه باشم دوست پسرتون هم میگفت ازدواج دیگه باهم اوکی نمیشدید ک الان مجبور باشی تحملش کنی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
منم منتظر تاپیکاش یه روزی میاد زار میزنهیه روزی به همین خدا قسم یه جوری دستمال دست یکی بشی مث یه اشغ ...

چرا اینجوری نفرین میکنی؟مگه تو چیزی از دل این دختر میدونی تو زندگیشی؟به چه حقی اینجوری ندیده و نشناخته دلت میاد نفرین کنی؟