2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 299 پست

دوستان حرص نخورید

استارتر کار خودشو میکنه😄😄

خودشم بعید میدونم بره اینقدر صریح بهش بگه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
یعنی همون اول قیافشو ندیدی؟نفهمیدی زشته و دوسش نداری؟مگه مردن اسباب بازین حدصلت سر میره بری سراغشون!

سخت نگیر 

نصف روابط رلی و دوستی واس رفع تنهایی و سرگرمیه دیگ

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان حرص نخوریداستارتر کار خودشو میکنه😄😄خودشم بعید میدونم بره اینقدر صریح بهش بگه

یعنی چی کار خودمو میکنم 

یعنی چکار

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

همه چتام الکی بوده بچهابدون ذره ای حس

ینی چی پس چرا قسم خدارو میخوری واسش بابا بخدا میگن پسرا بازیچه میکنن دروغههههههههه دروغ تو حسی نداری جرا نانزرش شدی ب تایپ کردنش نگاه کن هم جنس شما اومد ریپلی کرده ک پسره چقد لوسه چرا اینجوره لوس نیس پسره دوسش داره جونشم میده واسه طرف اینا نشونه دوی داشتن ن لوس بازی نشان احترامه ن بجه بودن 

ینی واقعا شما وحدان داری

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

یعنی چی کار خودمو میکنم یعنی چکار

خودت چه فکری میکنی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
واااای😂😂خوووب کردی کاتیدی بابااینم همش مثال میزنه اره فلانی سه سال دختره پای ذوستم مونده فلانی ۴ س ...

وای وای

حالا مال من که خیلی سم بود

میگف بریم خوابگاه متاهلی

برو گم شو بابا😂😂

بعد ماشینم نداشت،من با مترو میرفتم دیت،چون خودمم از رانندگی تنهایی میترسیدم.۱۹ سالم بود خب‌.

فک کن دوستشم نداشته باشی،بعد با مترو بری دیت😭

چه زجری کشیدم اون سالا

بعد الانم داره استاد میشه تازه

بعد ۵ سال از اون روزا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
وای دقیقا مثل جریان اون روزای منمیگف بری قلبم هزار تیکه میشهانقد بدم میاد از مردای ننر که میخوان تحت ...

ولی شما تو قوی شدن اون پسر نقش بسزایی داشتی 

قطعا یه روز باید بیاد ازتون تشکر کنه

وای وایحالا مال من که خیلی سم بودمیگف بریم خوابگاه متاهلیبرو گم شو بابا😂😂بعد ماشینم نداشت،من با مت ...

😂خوبه باز منطقی شدی و احساسی نشدی مثل بعضی دخترا

ما ک دانشگاهمون کیساش به درد نمیخوره

نمیدونم از کجا پیدا کنم

بی رحم چیخب من تفریحی میخواستم برای رفع تنهاییاین تا ازدواجم رفته

چندوقته

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
چطوری اینقد میخادتبمن میاد بده

🤣🤣

واقعا خیلی زشته کارتون 

نمیدونم از رو عذاب وجدانه که هنوز باهاشی

یا از رو اینه که حوصلت سر نره یکی رو ایسگا کنی 

نمیدونم

هر چی هست دست از سر این بنده خدا بردار گناه داره وابسته میشه رهاش که کنی داغون میشه 

چندوقته

سه ماه

ماشین نداره به درد من نمیخوره

عزیزم شما خیلی ب درد نخوری❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️