2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم من مقصرم یا مادر دانش آموزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 131 پست
من خودم موافق مدرسه دولتی هستم برای همینم تا الان دولتی گذاشتماما تصمیم گرفتم سال بعد بزارم غیردولتی ...

ان شاءالله سال های بعد معلم پسرتون صبورتر باشه، چون اولین اصل در شغل معلمی به خصوص مقطع دبستان صبر و تحمله. 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
کلاس چندمی؟؟؟ و چند سال سابقه داری؟درک میکنم عزیزم. اولاش همینه احساس میکنی زیر فشار کار مدرسه و بچه ...

پایه اول،سابقه ندارم

اصلا خودم حرفی نمیزنم میگم قانونه مدرسس و ما باید اجرا کنیم و مدیریت گفتن.

ازاین ناراحتم تاحالا یه اعتراضم نداشتم و همه از تدریسم راضین هم از برخوردم بین40نفر ازاول سال این مادر برای من داستان درست میکنه هرروز هم یه موضوع جدید همیشه هم میگه معلم مقصره

اوایل گیرداده بود معلم به بچه ی من اهمیت نمیده

بعد گفتم چرا مشق نمینویسه گفت معلم بچمو درک نمیکنه

بعد گفتم هرساعت پنج بار نمیتونه بره سرویس گفت معلم خشنه

قدش بلنده گذاشتم نمیکت عقب گفت معلم با بچه ی من لج کرده

الانم من شدم معلم بی مسئولیت که با این خانم تماس نگرفتم بگم قراره بریم اردو

امروز به مدیر گفتم خواهشا کلاسشو عوض کن از کلاس دیگه حاضرم 5تا دانش آموز بگیرم و اینو بذار جاشون گفت نمیشه دیگه تغییر داد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولقعا مسعولیت تک تکشون رو دوش ادمهمدیر از ی طرف طلبکاراولیا از ی طرف طلبکاراداره هم از ی طرفبفهمن یک ...

دقیقا تاالان انقدر خوبی کردم کی اومد تشکر کرد؟!

کارهایی انجام دادم که اصلا وظیفم نبود بگن کارتو انجام میدی منت نذار یا وظیفته حقوق میگیری اصلا اینطور نیس

ازاین به بعد دیگه دلسوزی تعطیل تو این دوماه مردم از خستگی 

مسئله بیمه رو توی شاد برای مادرا میفرستادی که اهمال کاری نکننبله معلم باید به مدیر دانش آموز و اولیا ...

من مقصر نیستم که از دلش دربیارم،کادو بگیرم مادره فکر میکنه بله تماما حق بااونه و من ترسیدم میخوام خراب کاریمو بپوشونم و هرروز ازاین داستانا درست میکنه

باراولش نیست که این مادر مشکل ساز شده هرسری کوتاه اومدمو لبخند زدم رد شدم اما دیگه کوتاه نمیام وجهه منو جلو مدیر و معاون خراب کرده 

پس کی از دل ما دربیاره ماهم آدمیم راحت دل میشکنن و رد میشن کسی یه معذرت خواهیم نمیکنه

پایه اول،سابقه ندارماصلا خودم حرفی نمیزنم میگم قانونه مدرسس و ما باید اجرا کنیم و مدیریت گفتن.ازاین ...

منم معلم اولم. همیشه یه چندتا ببخشید اما از این نخاله ها هستن بین والدین که روح و روان معلم رو نابود میکنن. تو هرسالی که وارد مدرسه میشی باید خودت رو برای رفتارهای بد و آدمای بد اماده کنی؛ محکم باشی و سعی کنی نذاری شکستت بدن. اگه چندتا رفتار خوب دیدی تعجب کنی( البته از حق نگذریم والدین خوب هم زیادن؛ اما میگن یدونه دشمنم زیاده)

به این بچه هم دیگه اهمیت نده؛ زیادم به مادرش رو نده؛ اما سعی کن از ضعف های درسیش مدرک جمع کنی فردا روز هر ننره ای خواستی بدی تو کارنامش راحت باشی.

هربارم اومد در کلاست خواست حرفای بی ارزشش رو شروع کنه بپیچونش؛ نذار زیاد حرف بزنه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عزیزدلم ماهایی که شغلمون جوریه که با مردم درارتباطیم باید خیلی روحیه محکمی داشته باشیم من معلم نیستم ...

خداقوت گلم.هرشغلی سختیه خودشو داره اما معلما واقعا مظلومن 

مخصوصا این چندسال واقعا بهشون زور میگن 

نمیخوام ناراحتت کنم اما کار خیلی بدی کردی شل کن سفت کن چرا دراوردی میدونی تا همیشه تو ذهن اون بچه می ...

کی شل کن سفت کن کرده؟!دو هفتس هرروز میگم رضایت نامه هارو بیارید دقیقا یکروز قبل اردو که زمانش گذشته برداشته آورده،منم ازاون اول گفتم زمانش گذشته پول و بده به مامان بگو انشاالله اردوی بعدی میربریمت.امروز مدیر فکر کرد دروغ میگم جلوی خودم از بچه پرسید خانم بهت گفت میبریمت اردو؟!اونم گفت نه بهم گفت اردوی میبره بعدی اما من دوست داشتم بیام.هیچکس بی مسئولیتیه مادرو ندید اشکال نداره

کاراز ناراحت کردنم گذشته عزیزم راحت باش

من همیشه میگم بعضی از بچه ها و والدین رو باید کنار گذاشت؛ تا بتونی به ۳۰ تای دیگه برسی؛ بعضی از همکارام متوجه حرفم نمیشن؛ فکر میکنن میگم در حقشون ظلم کنید و گارد میگیرن. البته اخر سال به حرفم میرسن.

کنارشون بذار یعنی به خودشون؛ رفتارای بدشون و والدین اذیت کنشون زیاد اهمیت نده. اگه درسشون بده اصلا براشون شور نزن. یاد نمیگیرن دیگه برات مهم نباشه؛ شما درست رو بده و انرژیت رو بذار برای اکثریت کلاس... این یعنی مدیریت کار.

اولویت خودت و اکثریت کلاس باشن.

نکته ی بعدی یه جایی مثل نینی سایت از این دلمشغولی هات نگو؛ چون اینجا اکثرا والدینن و اصلا نمیتونن مسئله رو از دید یه معلم با مسیولیت ۴۰ تا بچه دیگه و مدیر و معاون ببینن. بیشتر از اینکه راهنماییت کنن؛ نابودت میکنن.

مسایل کاریت رو فقط به همکارای قابل اعتماد و با تجربت بگو تا راهنماییت کنن

منم معلم اولم. همیشه یه چندتا ببخشید اما از این نخاله ها هستن بین والدین که روح و روان معلم رو نابود ...

باورتون میشه چون حال روحیش خوب نیس الکی دوماهه دارم خیلی خوب میدم بهش حداقل ازاین لحاظ داغون نشه بعد مادره زنگ زده به مدیر دختر من باهوشه اصلا باهاش درس کار نمیکنم خیلی خوب میگیره😏منم برگه های ارزشیابیشو بردم پیش مدیر گفتم از نظرشما اینا خیلی خوبه؟!اونم گفت اصلا دلسوزی نکن ازاین به بعد

دلم به حاله بچه میسوزه مادره سواستفاده میکنه،دارم نماز میخونم زنگ میزنه نهار میخورم زنگ میزنه مدرسه ام زنگ میزنه امروز دیگه بلاکش کردم گستاخ به معنای واقعی

40نفرن اون39تا انقدر اذیتم نکردن که این یکی روانمو ریخته بهم.ارشد روانشناسی تربیتی دارم کل تحصیلات منو زیر سئوال برده.مدیر گفت دیگه محلش نده حتی جواب سلامشو نده مشکل داره

من همیشه میگم بعضی از بچه ها و والدین رو باید کنار گذاشت؛ تا بتونی به ۳۰ تای دیگه برسی؛ بعضی از همکا ...

ممنون عزیزم،اوایل سال میگفتم این پایه بالاترا چرا انقدر ریلکسن اصلا کار نمیکنن تازه به من میگفتن نیاز نیست انقدر انرژی بذاری در حدی که باید کار کن اما متوجه نمیشدم.ازاین به بعد بااین به قول شما نخاله ها کاری ندارم.

امکانش هست درخواست بدم اگر راهنمایی خواستم کمکم کنید؟!