2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم من مقصرم یا مادر دانش آموزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 131 پست

در مقابل آدم های بی نظم و بی مسیولیت و کسانی که همیشه میخوان تقصیر رو گردن کس دیگه ای بندازن باید محتاط رفتار کنی 

اشتباه شما این بود که رضایت نامه رو تحویل میگرفتی و اونها امیدوار شدن  

برای مادر  درس میشه که اگه براش مهمه بچه اش اردو بره یکم زودتر اقدام کنه ، 

دو هفته وقت دادین برای یه اردو و تهش اینطوری هم بشه زور داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم برای اون بچه کباب شد

منم همینطور و از وقتی اومدم خونه فقط دارم گریه میکنم.

از طرفی دلم به حال خودمم میسوزه که گیر اولیای بی مسئولیت و مدیر سختگیر افتادم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
خب وقتی هم رضایت نامه داشت هم پول چرا نبردیشمیدونی چقدر دل اون بچه شکسته؟

زمانی آورده بود که وقت اسم نویسی گذشته بوده،شماهم دارین اشتباه قضاوت میکنید.

مدیر گفت دیگه زمانش گذشته

این دیگه چه شرایطیه وقتی ننه بابا راضی هستن

باید بیمه رد بشه عزیزم،نمیشه همینطور بچه رو برداریم ببریم.

اتفاقی بیفته اول من بعد مدیر اخراج میشه چون بیمه نکرده بچه رو برده

حق با شماست

وقتی از دوهفته قبل اعلام شده دیگه طلبکاری مادره واسه چی بوده؟ میگفتی من هم اسامی بچه هارو گذاشتم هم تو گروه اعلام کردم اینکه انقدر به درس بچتون بی توجهین ک گروه درسی رو چک نمیکنین مشکل من نیست

زمانی آورده بود که وقت اسم نویسی گذشته بوده،شماهم دارین اشتباه قضاوت میکنید.مدیر گفت دیگه زمانش گذشت ...

سلام خودتون رو ملامت نکنید به هرحال کاریه که شده به قول دوستمون براش یه هدیه جدا بگیرید از دلش دربیاد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

دقیقا مادره هم همینو میگفت،اما برای هردانش آموز قبل اینکه برن اردو بیمه ردمیشه خدایی نکرده اتفاقی بی ...

نه عزیزم شما اشتباهی نکردی. قرار نیست که به ساز دل والدین رقصید. طرف والدین مدیر مدرسه ست که قبول نکرده. والسلام

بی خیال عزیزم منم امروز کلی اذیت شدم زیاد خودتو تحت فشار نذارسعی کن از دلش دربیاد که خودت هم ناراحت ...

حالم خیلی بده از ظهره همینطور گریه میکنم.

اول به حال اون بعد خودم که گیر کسایی افتادم که فقط منه معلم رو مقصر میدونن دیگه خبر ندارن من از مدیر دستور میگیرم.

باید بیمه رد بشه عزیزم،نمیشه همینطور بچه رو برداریم ببریم.اتفاقی بیفته اول من بعد مدیر اخراج میشه چو ...

نه عزیزم شما کار اشتباهی نکردین بچه مسئولیتش گردن شماست.ان شاالله دفعه ی بعد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️