2777
2789
خب عفونت داشته باشه خوبه؟ چیکار عزبزم نگرانم میبینم تب داره ناراحت مبسم چطور پس عفونتش درمان کنم؟ عن ...

بهش سوپ بده. غذای چرب سرخ کردنی نوشابه. کیک خامه اینا نده

شیر گرم کن روز و شب خیلی بهش بده فقط فقط سوپ اینا بده چربی خیلی بده

بهش سوپ بده. غذای چرب سرخ کردنی نوشابه. کیک خامه اینا ندهشیر گرم کن روز و شب خیلی بهش بده فقط فقط سو ...

شیر خوبه؟ من نمیدم اصلا تو مریضی

خوب شده بودا متاسفانه هفته پیس خیلی روغنی و کیک اینا خورد

برای شام خوبه براش نخود و گوشت بپزم؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذا میخوره ولی نسبت به قبل خیلی کم تر امروزم تبش گرفتم دیدم تب داره ناراحت شدم😔

طبیعی اشتها کمتر شه. چن سالشه؟اگه تو سنیه که میشه بهش بستنی و چیزایی که دوست داره بده هرچی‌بخوره که انرژی بدنش رو تامین کنه خوبه. این دورانم میگذره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
طبیعی اشتها کمتر شه. چن سالشه؟اگه تو سنیه که میشه بهش بستنی و چیزایی که دوست داره بده هرچی‌بخوره که ...

۴ سال و ده ماهش هست

میشه دعا کنی خوب بشه 

حاجت روا بشی 

به زور میدم الان اب لیموشیرین پرتقال بزور دادم یه لیوان

طبیعی هست که میل ندارند 

به اجبار هم شده بهش بده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شیر خوبه؟ من نمیدم اصلا تو مریضیخوب شده بودا متاسفانه هفته پیس خیلی روغنی و کیک اینا خوردبرای شام خو ...

اره اگه میخوره یکم نون توش تلیت کن برنج نده 

موقعه خواب ی لیوان شیر گرم بده. اره شیر خیلی خوبه هم برای سرفه هم سینه نرم میکنه

۴ سال و ده ماهش هستمیشه دعا کنی خوب بشه حاجت روا بشی

امیدوارم زودتر سلامتیشو به دست بیاره❤️نگرا ن نباش فقط خونه نگهش دار و استراحت کنید  خوب میشه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اره اگه میخوره یکم نون توش تلیت کن برنج نده موقعه خواب ی لیوان شیر گرم بده. اره شیر خیلی خوبه هم برا ...

اتفاقا برنج میدم که

شما غذا اینا چی میدی؟ نخود و گوشت خوبه بپزم برای شب؟

عالیه عزیزم 

من براش کستر درست میکنم با انواع مغزها 

انواع سوپ ها 

آب گوشت بدون رب 

انواع آب میوه ها 

شیر و چند مغز 

میل به غذاهای برنجی نداره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عالیه عزیزم من براش کستر درست میکنم با انواع مغزها انواع سوپ ها آب گوشت بدون رب انواع آب میوه ها شیر ...

اتفاقا الان خواستم بهش پسته بدم گفتم روغنی میشه ضرر داره؟؟

عزیزم 

حتما دارچین زنجبیل رو بذار دم بکشه و‌ به شدت عصاره دربیاد به آب و‌عسل قاطی کن بده بخوره 

آویشن هم دم کن بده 

خوب میشه 

برا سرفه و‌ چرک ایتا خوب بود...

برای تب هم عرق پنیر بده 

آب سیب و عسل مخلوط کن بده

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اتفاقا الان خواستم بهش پسته بدم گفتم روغنی میشه ضرر داره؟؟

اشکال نداره عزیزم بهش بدید خیلی مقوی هست 

مگه روغن سرخ کردنی میخوایید بهش بدید

آسیاب کنید در شیر و کستر و آبمیوه و اینا بدید بهش