2777
2789

عزیزم شربت تقویتی اولابهش بده یاایمونیس یاسانستول یالیکوهمش خوبه .براسرفه های زیادهم شکرتیغال ازعطاری بخراب رواتش بریزتواب جوش یه ذره سریع خوب میشه سرفه .هرروز ببین هرروزبهش ابلیمووعسل بده چای اویشن بده .اب پرتقال بده روزی یدونه سیب وپرتقال بده بخوره 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
اشکال نداره عزیزم بهش بدید خیلی مقوی هست مگه روغن سرخ کردنی میخوایید بهش بدیدآسیاب کنید در شیر و کست ...

باشه الان میدم

کستر منظورتون چیه؟

پسر من این چیزا نمیخوره پودر بریزم تو غذاس🙁

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه الان میدمکستر منظورتون چیه؟پسر من این چیزا نمیخوره پودر بریزم تو غذاس🙁

شیر و نشاسته قاطی کنید با شکر روی شعله به هم بزنید 

تا سفت بشه 

چند مغز هم آسیاب کنید بریزید داخلش 

اسم کاسترد هست ما میگیم کستر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم حتما دارچین زنجبیل رو بذار دم بکشه و‌ به شدت عصاره دربیاد به آب و‌عسل قاطی کن بده بخوره آویشن ...

عنبرنسا خوبه دود کنم براش؟

عزیرم پسرم سه هفته پیش سرماخورده بود یک شب باگوش درد بیدار شد یکی از اقوام پزشک هست تهران بود گفت گوش خطرناکه برای پسرم کواموکسی کلاو نوشت گفت همین شبانه برین براش بخرین میگرفتیم چند روز دادیم ما مشهد هستیم گفتیم ببریم شهر خودمون دکتر حضوری ببینه دارو بده بعد دکتره گفت اون کواموکسی لازم نیست بدین ما هم قطع کردیم بعد از یک هفته یک ویروس وحشتناک از مهد گرفت که تب و استفراغ و اسهال بدن درد که کلا هیچی نمیخورد تا خدا رو شکر خوب شد دکترم بودگفتم هفته ی قبلش گوش درد اینا داشته نگاه کرد گفت خوبه الان چند روزه میبینم شنواییش کم شده نمیشنوه دیشب بردمش دکتر گوش و حلق و بینی گفت تو گوش هاش مایع و عفونت هست باید چرک خشک کن بخوره. نمیدونم چی بگم به خدا دکترها بعضی هاشون هیچی سرشون نمیشه کاش از اول به حرف همون فامیلمون گوش کرده بودم و شربت شو کامل میدادم. خیلی نگرانم. ولی فامیلمون گفت گوش خیلی حساس هست و اصلا الکی رها نکنین 

عزیرم پسرم سه هفته پیش سرماخورده بود یک شب باگوش درد بیدار شد یکی از اقوام پزشک هست تهران بود گفت گو ...

اره برا گوش باید کو اموکسی بخوره حتما