2777
2789
عنوان

بچه های پروو و حالم بهم زن

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 54 پست
وای منم تعجب می‌کنمآنقدر خانواده از بی قانونی و بی تربیتی بچها دفاع میکنن

خودشون همچین بچه ها دارن  فردا هزارتا کار دیگ میکنن شک نکن با وضعی ک من میبینم ازشون راحت فساد داخلشون موج میزنه 

دخترم اول هستش میبرمش راهنماییا هم شیفتشون تموم میشه تو راه مغنعه رو در میارن موهای بلندشونو باز میک ...

خیلی اوضاع بیریخته اصلا سوپری محل میگ همش این مدرسه یا میان سیگار میگیرن  ول میشن تو راه میکشن تا برسن خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم اول هستش میبرمش راهنماییا هم شیفتشون تموم میشه تو راه مغنعه رو در میارن موهای بلندشونو باز میک ...

کاش کامنت شما رو ببینن ی عده  اینقدر ول بار نیارن بچه هاشون ک انگل بشن 

اصلا فک کن یکم بزدگ بشن دیگ چی میشن تازه اینا دختر بودن خیر سرشون دختر باید یکم عفت کلام داشته باشه ...

خواهرتوالان خبردارشدی ایناچه گودزیلاهایی هستن.ب خداتوکوچه مابچه های ابتدایی دوست دخترودوست پسردارن بچه های کلاس اول بدترین کارا رومیکنن دلیلش اینه ک بچه رو گوشی میزارن تودستش ومادراخودشونم سرشون توگوشیه معلوم نیست چ غلطی میکنن ب خدامن ترم سه دانشگاه بودم موبایل خریدم

چرا اینجور شدن بچه ها؟من خیلی نگرانم برا تربیت بچه،واقعا خانواده ها براشون مهم نیس یا از پیسشون بر نمیان؟؟من راهنمایی بودم یادمه مثل مورچه از خونه تا مدرسه یا از مدرسه تا خونه سرمو می‌انداختم پایین میرفتم..فک میکنم اعتماد به نفس کاذب دادن به بچه های الان هم باعث این رفتارها هست

خواهرتوالان خبردارشدی ایناچه گودزیلاهایی هستن.ب خداتوکوچه مابچه های ابتدایی دوست دخترودوست پسردارن ب ...

آره واقعا والا تو کوچه ما جمع میشن سیگار میکشن  و شوخیا جنسی !

چرا اینجور شدن بچه ها؟من خیلی نگرانم برا تربیت بچه،واقعا خانواده ها براشون مهم نیس یا از پیسشون بر ن ...

تو همین تاپیک نگا کن از کارشون دفاع کردن  همین افراد باعث میشن پرو و گستاخ وللل بشن