امروز بیرون کار داشتم از دم یه مدرسه دخترونه رد میشدم چند تا دختر بودن ک حدود ۹ الی ۱۰ ساله بودن که شصتشو اورد بالا با لحن زشت و وقیحح بیا بخورش بیا بخورش!! یعنی خاک برسرشون با این تربیت رفتم ب مدرسه شون ب مدیر گفتم حالم بهم خورد روزانه تعدادی زیادر از این بچه های بیتربیت میبینم ک از مدرسه تعطیل میشن چ دختر چ پسر حرفای زشت بهم میزنن و حرفای جنسی و ناموسی یا هم درحال سیگار کشیدن تو کوچه پس کوچه ها 😕😑😑واقعا وضع اسف باره
یه مورد دیگه ک می بینم خیلی زیاد شده یه دختر با چند تا پسر میره بیرون و مثلا رفیق یه پسری هس بعد میشینه جلو بقیه پسرا بوس بازی و کارای اراجیف من ترجیح میدم همچی بچه ای زنده نباشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آینده ی کشور دست کیا قراره بیوفته دقیقا مصداق بارز بچه ی ول اینا توی تربیت ول شدن جاداشت یکی بزنی ده ...
رفتم ب مدیر گفتم ناظمشون هم بود دختر وقیح بی همه چیزو هم نشونشون دادم خودشون گفتن رسیدگی میکنن بهشون اتفاقا گفتم اینا قرار اینده ساز بشن اینا ک وقیحانه هرحرفی میزنن خجالت نمیکشن ب خود دختر گفتم فقط خاک برسرت با این تربیتت فقط خاک
یه مورد دیگه ک می بینم خیلی زیاد شده یه دختر با چند تا پسر میره بیرون و مثلا رفیق یه پسری هس بعد میش ...
اره بخدا خیلی بد شده من زیاد میبینم از مدرسه ک تعطیل میشن ول میشن تو کوچه ها سیگار میکشن با اینک سنی هم ندارن یا حرفا جنسی و ناموسیی بهم میزنن ک ادم شرمش میشه ک نا خوداگاه میشنوه
دخترم اول هستش میبرمش راهنماییا هم شیفتشون تموم میشه تو راه مغنعه رو در میارن موهای بلندشونو باز میکنن پسرا میان خیابون سیگار بدست اینام نازو عشوه و رژلب زدن میپرن رو سرو کله هم اونقدر حالم بد میشه ها مجبور نبودم دخترمو نمیفرستادم مدرسه بعدها اونم یاد میگیره😞😞