2777
2789
عنوان

بچه های پروو و حالم بهم زن

484 بازدید | 54 پست

امروز بیرون کار داشتم از دم یه مدرسه دخترونه رد میشدم چند تا دختر بودن ک حدود ۹ الی ۱۰ ساله بودن که شصتشو اورد بالا با لحن زشت و وقیحح بیا بخورش بیا بخورش!! یعنی خاک برسرشون با این تربیت رفتم ب مدرسه شون ب مدیر  گفتم حالم بهم خورد روزانه تعدادی زیادر از این بچه های بیتربیت میبینم ک از مدرسه تعطیل میشن چ دختر چ پسر حرفای زشت بهم میزنن و حرفای جنسی و ناموسی یا هم درحال سیگار کشیدن تو کوچه پس کوچه ها  😕😑😑واقعا وضع اسف باره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اند درک ندارن

کی همچین حرفی زده باید یاد بگیرین احترام و البته ب سن تکلیف رسیده بودن والا زمان ما حق نداشتیم ب بزرگتر بی احترامی کنیم چ برسه حرفا جنسی بزنیم یادمه نه ساله جشن تکلیف و عبادت بود برامون پس عقلش میرسید 

میزدی تو گوشش تا مامانش بیاد وبگی چه کرده

همینجا ببین کامنتا رو چ وقیحانه ازشون طرفداری میکنن یعنی حال بهم زنن والا ب مدیر مدرسه گفتم  در مورسه باز بود تعطبل شده بودن 

کی همچین حرفی زده باید یاد بگیرین احترام و البته ب سن تکلیف رسیده بودن والا زمان ما حق نداشتیم ب بزر ...

بچهای قدیم فرق داشتن 

بچه های امروزی زودتر به بلوغ میرسن بخاطر همین گوشی و دیدن فیلم ها