2777
2789
عنوان

بچه های پروو و حالم بهم زن

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 54 پست
اصلا فک کن یکم بزدگ بشن دیگ چی میشن تازه اینا دختر بودن خیر سرشون دختر باید یکم عفت کلام داشته باشه ...

آینده ی کشور دست کیا قراره بیوفته 

دقیقا مصداق بارز بچه ی ول 

اینا توی تربیت ول شدن 

جاداشت یکی بزنی دهنشون 

خیلی وضع افتضااا س واقعا

یه مورد دیگه ک می بینم خیلی زیاد شده یه دختر با چند تا پسر میره بیرون و مثلا رفیق یه پسری هس بعد میشینه جلو بقیه پسرا بوس بازی و کارای اراجیف من ترجیح میدم همچی بچه ای زنده نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آینده ی کشور دست کیا قراره بیوفته دقیقا مصداق بارز بچه ی ول اینا توی تربیت ول شدن جاداشت یکی بزنی ده ...

رفتم ب مدیر گفتم ناظمشون هم بود دختر وقیح بی همه چیزو هم نشونشون دادم خودشون گفتن رسیدگی میکنن بهشون اتفاقا گفتم اینا قرار اینده ساز بشن اینا ک وقیحانه هرحرفی میزنن خجالت نمیکشن ب خود دختر گفتم فقط خاک برسرت با این تربیتت فقط خاک 

یه مورد دیگه ک می بینم خیلی زیاد شده یه دختر با چند تا پسر میره بیرون و مثلا رفیق یه پسری هس بعد میش ...

اره بخدا خیلی بد شده من زیاد میبینم از مدرسه ک تعطیل میشن ول میشن تو کوچه ها سیگار میکشن  با اینک سنی هم ندارن یا حرفا جنسی و ناموسیی بهم میزنن ک ادم شرمش میشه ک نا خوداگاه میشنوه 

رفتم ب مدیر گفتم ناظمشون هم بود دختر وقیح بی همه چیزو هم نشونشون دادم خودشون گفتن رسیدگی میکنن بهشون ...

اینا در آینده هیچ کاره میشن 

ن درس میخونن نه کاری میکنن چه دختر چه پسر 

تربیت هم که ندارن فقط هم انتظار دارن پدر مادر مثل کلفت براشون کار کنن پول پاشی کنن براشون 

ن والا نگا نکردم رفتم ب مدرسه گفتم گفت ب والدینشون میگیم همینجا ببین ی خانم داره خودشو پاره نیکنه با ...

بزار خودشو جر بده مهم نباشه برات ولی من جات بودم این بلارو سرشون میوردم حالم از هرچی بچه اس بهم میخوره

درک ندارهوقتی شستش آورده بالا و فوش داده درک داشته ؟خانوادشم درک ندارن؟

خیلی اینجا طرفداری الکی میکنن یه جوری حرف میزنن ک انگار اشکالی نداره همینا باعث میشن ک وقیح بشن بعدم میگم ۱۰ ساله بودن ی جوری حرف میزنن ک اشکالی نداره !

خیلی اینجا طرفداری الکی میکنن یه جوری حرف میزنن ک انگار اشکالی نداره همینا باعث میشن ک وقیح بشن بعدم ...

وای منم تعجب می‌کنم

آنقدر خانواده از بی قانونی و بی تربیتی بچها دفاع میکنن

اکثر این بچه‌ها و نوجوان‌های بددهن و بی‌ادب، توی خانواده‌ای باهمین رفتارها بزرگ شدن و پدر و مادره نه روی رفتار خودشون وقت گذاشتن نه روی رفتار بچه

یه سری‌ها از بچه‌دار شدن به دنیا اوردنش رو بلدن فقط، تربیت و پرورش و ... دغدغه‌شون نیست

تو فک کنم خودت از همچین بچه های داری ک خوشت اومده

دخترم اول هستش میبرمش راهنماییا هم شیفتشون تموم میشه تو راه مغنعه رو در میارن موهای بلندشونو باز میکنن پسرا  میان خیابون سیگار بدست اینام نازو عشوه و رژلب زدن میپرن رو سرو کله هم اونقدر حالم بد میشه ها مجبور نبودم دخترمو نمیفرستادم مدرسه بعدها اونم یاد میگیره😞😞

اکیپ سوگلی های سایت#