2777
2789
عنوان

● خواب عجیبی که به واقعیت پیوسته دیدین ●

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست
بله گلم درسته دقیقااا همینطور بعضی خوابها اتفاق میفته نه اون اتفاقی که تو خوابم بوده بلکه یطوری دیگه ...

دختر عمم با یه آدم توپ و سطح بالا ازدواج کرده و از همه لحاظ از شوهر قبلیش بالاتره خیلی هم همو دوست دارن ایشالا تا ابد خوشبخت باشن

عمم هم حالش خوبه خداروشکر.

قربونت برم عزیزم همچنین

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمم با یه آدم توپ و سطح بالا ازدواج کرده و از همه لحاظ از شوهر قبلیش بالاتره خیلی هم همو دوست د ...

ای جااان دلم عدو شود سبب خیرر خداروشکررر همه جونهااا خوشبخت بشن الهی ما هم توش گلمم ...ایشالاه خودتونم عزیزم خوشوقت بشین و سلامت باشین همیشه عزیزی گلمم ..

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
ای جااان دلم عدو شود سبب خیرر خداروشکررر همه جونهااا خوشبخت بشن الهی ما هم توش گلمم ...ایشالاه خودتو ...

امین عزیزم🫂چقدر خوش قلب و خوش سخنی...خدا به همین اندازه بهت ببخشه 😘

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

نزدیکای عروسیمون شوهرم خیلی غصه می‌خورد ک مامانش فوت کرده و تو عروسی نیس

با اینکه تا حالا مادرشوهرمو ندیده بودم و در حده عکس فقط 

اومد ب خوابم و گف ب محمد بگو بی‌تابی نکنه من همه چیزو میبینم

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
کم خواب میبینم ولی هر خوابی ببینم به واقعیت میپونده چن سال پیش با عشقم صحبت میکردیم گفت هیچوقت باهم ...

عزیزم الهی خوشبخت باشین.‌😍

برای من بر عکس بود

عشقم خاستگاری کرد و من خواب دیدم قسمت هم نیستیم و دختر با اسم فلان ازدواج میکنه. و همونم شد 

نزدیکای عروسیمون شوهرم خیلی غصه می‌خورد ک مامانش فوت کرده و تو عروسی نیسبا اینکه تا حالا مادرشوهرمو ...

ای خدااا جونم الهی بمیرم دلمم شکست ای جانم ...آدم خیلی دلش میخواد توی شب عروسیش مادر و پدرش باشن ..الهی بمیرم خدا رحمتشوون کنه گلم روحشون قرین ارامش ابدی 

باشه و شما و همسرتون زنده و سلامت و خوشوقت باشین...

عزیزم الهی خوشبخت باشین.‌😍برای من بر عکس بودعشقم خاستگاری کرد و من خواب دیدم قسمت هم نیستیم و دختر ...

چقدر عجیب یا خداا شاید خیرریتی داشته عزیزم میگن از قدیم عدو شود سبب خیر شما اونطرف قضیه رو ندیدین گلم ...

الهی یه بخت خوب اگر ازدواج نکردین نصیبتون بشه ...

ای خدااا جونم الهی بمیرم دلمم شکست ای جانم ...آدم خیلی دلش میخواد توی شب عروسیش مادر و پدرش باشن ..ا ...

خدا نکنه عزیزم❤️❤️❤️

ممنونم از دل مهربون و دعای قشنگت الهی چندبرابر انرژی خوبت ب خودت برگرده❤️❤️❤️

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤