2777
2789
عنوان

● خواب عجیبی که به واقعیت پیوسته دیدین ●

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 50 پست
یه شب هم خواب بود خواب دید که موجود سبز تک چشم دار بهش میگه پاشو نمازت داره قضا میشه دقیقا بیدار شد ...

واایی درسته خوابهای پدرتون یکم ترسناک هست عزیزم ولس چقدر دقیقا و عالی همون اتفاقات میفته ...

خدا پدرتون رو حفظ کنه عزیزم براتون الهی همیشه زنده و  سلامت باشین کنار همدیگر ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوچیکتر بودم خواب دیدم یکی از عمه‌هام سرطان داره چند سال بعدش هم دیدم یکی از دختر عمه‌هام سرطان داره ...

بله گلم درسته دقیقااا همینطور بعضی خوابها اتفاق میفته نه اون اتفاقی که تو خوابم بوده بلکه یطوری دیگه ...عزیزم الان حالشون خوبه و سلامت هستن انشالله؟ ؟ الهی که بلاها رو خدا ازتون دور کنه گلم و طلاقشون به صلاحشون بوده باشه الهی ...

اره خواب دیدم بیشتر خوابام تو واقعیت اتفاق افتاده نه اینکه کامل همون طوری بشه ولی آدم میفهمه مثلا تو ...

وآقایی عزیزم چقدر عجیب و واقعی و چقدر زیبااا که خیرریت داشته خوابتون گلم عروس شدین انشالله مبارک باشه و اینکه همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین الهی آمین....

من یه مدت همش خواب میدیدم که تمام دندون هام دارن میریزنخیلی این خواب رو میدیدمکه تعبیرش میشد یکی از ...

بله عزیزم درسته چقدر عجیب. واقعی وای قلبممم شکست ای خدااا بلایای ازتون دور گلم خدا رحمتشوون کنه هز سه عزیزتون رو خدا روحشون رو قرین ارامش ابدی کنه الهی که بازماندگانش و عزیزانشون رو هم خداا صبور بده الهی آمین....همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین گلمممم ...

کم خواب میبینم ولی هر خوابی ببینم به واقعیت میپونده چن سال پیش با عشقم صحبت میکردیم گفت هیچوقت باهم ...

وایی عزیزم چقدر ترسناک بوده اما خداروشکر تو خواب هم نجات پیدا کردی از بس له عشقت فکر میکردی همچین خوابی دیدی 

و خداروشکر که به وصال رسیدین گلم الهی همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین کنار هم آخرش قشنگ بود به به ...

اره بابام کلا خواب نمیبینه ولی اگه ببینه حتما تعبیر میشه مرسی عزیزم🌹

خدا برای همدیگه حفظتون کنه گلم عمرتون طولانی و خوشوقتی و سلامتیتون پایدار باشه الهی همیشه الهی امین ...

اره من زیاد خواب نمیبینم ولی هر خوابی ببینم دقیقا همون میشه

بله گلم درسته ...خواب میبینین اما یادتون نمیمونه منم همینطورم وگرنه انسانها پنج دسته خواب میبینن تو هر چند ساعتی که میخوابن اما آخرین و سبک ترین خواب به یادشون میمونه گلم الهی بلایا ازتون دور باشه همیشه عزیزم...

بله گلم درسته ...خواب میبینین اما یادتون نمیمونه منم همینطورم وگرنه انسانها پنج دسته خواب میبینن تو ...

مرسی عزیزم .. یه سری اتفاقات عجیب توی خونمون میوفته دعا کن حل بشه 

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

مرسی عزیزم .. یه سری اتفاقات عجیب توی خونمون میوفته دعا کن حل بشه

حل میشه عزیزم غصه نخور اگر از ما بهترون هستن بیخیال باشین کارتتون ندارن اما اگر گره و بستگی تو زندگیتون هست به حیوانات غذا رسانی کنین دست نیازمندی رو بگیرین یا اینکه یه مدت بیخیال باشیم تو زندگیتون تا اون مشکل خودش برطرف بشه عزیزم امیدوارم هیچ گرفتاری تو زندگیتون پایدار نباشه ...