2777
2789
عنوان

جاری و مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با هیچکدوم نیس مگه زنوشوهر خودشون تصمیم نمیگیرن؟؟ این چ کاریه احترامارو از بین میبرن فقط

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

هر دو...مادر شوهرت می‌تونست بگه باش و هر کس سوال پرسید ک بعید می‌دونم کسی بپرسه( مگ خیلی فضول خاله زنک) می‌تونست ابراز بی‌اطلاعی کنه از قیمت لباس ..و از یه طرف دل عروس و مادرشو بدست بیاره...مادر عروسم سر یه چیزه بی ارزش می‌تونست اول کاری دل همه رو نسبت به هم چرکین نکنه....

مادر جاریم اخلاقش اینجوریه که هر وسیله یا لباس رو به همون قیمت فروشنده بخره و اصلا تخفیف نمیگیره

پس کمبود اعتماد بنفس و عزت  نفس داره.میخواد خودشو بالاتر ببره اینطوری.برادرشوهزت حتما میدونسته و پیش مادرش دردل کرده مادرشوهرتم گفته ماریا نباشه مادر خودم میاد چهار تومن تخفیف میگیرم .پس خوب کرده

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
خب مادرشوهرت هم نیاز نیس قیمت دقیق به کسی بگه .میتونست بگه نمیدونم خود عروس و داماد رفتن خریدنواجب ن ...

حتما بار اول عروس و مادرش نبوده دیگه حرصش دراومده

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
پس کمبود اعتماد بنفس و عزت نفس داره.میخواد خودشو بالاتر ببره اینطوری.برادرشوهزت حتما میدونسته و پیش ...

واااا یعنی هرکس که تخفیف نگیره کمبود اعتماد بنفس داره

من خودمم نمیگیرم اصلانم نمیخوام خودمو بالاتر ببینم 

میگم بزار فروشنده سودشو کنه 

حالا منظورم جاهایی نیس که قشنگ میخوان داغت کنن با قیمت نه 

ولی هر جایی هم تخفیف نمیگیرم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد