2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8413 بازدید | 277 پست
عزیزم. بخدا بچه ها پر توقع شدن معلم دیگه مثل قدیم نیست. هر روز یه والدین نظر میده تو کارت.

درسته 

حرفاتون قبول دارم

اما میشه به والدین هم گفت 

روش تدریس من این هستش و دوست ندارم تو کارم دخالتی بشه!

م بعد چندین سال تدریس در اموزشگاهها امسال دبیری قبول شدمدانش اموزان خیلی ضعیف درس نخوان تنبل و بی ا ...

ارزش داره؟؟من میخام هرجور شده قبول بشم فرهنگیان...امسال سال دوممه..انگیزه باه بخونم..گاهی دارن گاهی ن..ولی هوش و استعداد خوبی دارم..فقط 

ذهنم یکم درگیره..۱ ماه خوندم فعلا ی مشکلی هست حل کنم لاز شروع کنم از شنبه‌ ..تا آخرش.. میشه؟؟ظرفیت از کجا بفهمم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.نیا فردا واسه غیبت نمره کم نمیکنمیکی تون هم کمتر باشید غنیمته

😂🤣 چه دل پری داری بمیرم برات 

دانشجوام عزیزم 

ولی اسی یچیزی ما دبیرستان معلمایی ک بهمون سخت نمیگرفتنو اذیت نمیکردیم

مثا درس بده بشون امتحانارم راحت بگیر

اینطوری خپدت راحت تری

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
ول هستن؟؟؟؟!!! نسبت بهشون نفرت دارید؟؟

توی متن گفت که

ازینکه هر روز برم بچه هارو ببینم بیزارم.

چه معلم بدی هستی اسی چقد پر مدعایین

انتظار داشتین چه شغلی داشته باشین؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
مرسی عزیزم.نیا فردا واسه غیبت نمره کم نمیکنمیکی تون هم کمتر باشید غنیمته

دانش اموز وظیفه داره بره مدرسه مجبوره ! فقط با تو ی نفر کلاس نداره که 

ولی تو اصلا مجبور نیستی بری سرکاری که انقدر ازش تنفر داری 

شما بجای راه و روش نشون دادن به بقیه راه خودت رو پیدا کن 

حالا تصور من اینه که کار با دبیرستانی ها راحت تر هست تا دبستانی ها.اگر سختت هست برو تو کادر مدرسه مع ...

امروز یکی از بچه ها گل داشت تو کیفش 

مادرش و نامادریش گیس و گیس کشی میکردن

معاون بیچاره اون وسط  

اسی دیدم نوشتی فیزیک

ببین ما ی معلم فیزیک داشتیم ی جزو تابستون مینوشت از کل کتاب یا پیدا میکرد میداد بهمون

اونارو فقط درس میداد دیگ کتاب اصلا

از هموناهم امتحان میگرفت

البته جزوه کامل بود خلاصه هم کار ما راحت بود هم خودش

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

درس ات رو بده و درگیر یادگیری بچه ها نباش ، حرص نخور ، بچه های الان بی ادب بی هنر گستاخ و بی هدفن ، یه عده ی معدودی به فکر اینده ان که میتونی بگی بهشون که من کنارتونم کمکی میخواین بیاین پیشم ، بقیه رو ول کن

شغلت خوبه بیای بیرون که چی بشه سر چه کاری بری

عجب 
حالا تصور من اینه که کار با دبیرستانی ها راحت تر هست تا دبستانی ها.اگر سختت هست برو تو کادر مدرسه مع ...

تصورت درسته توی دبستان علاوه‌بر آموزش بعد اخلاقی و ادبی و نظم هم اضافه می‌شه به علاوه سن کم بچه‌ها که متوجه خیلی چیز‌ها نمی‌شن

بنده همـ معلم هستمـ . متاسفانه مشکلاتش زیاده . ازجمله درآمد نسبتا پایین ، عدم اهمیت دانش آموز به درس . عدم اهمیت والدین به تربیت و درس دانش آموز. 

مشکلات و عدم پذیرش مسئولیت درست تعلیم و تربیت از سوی کادر اداری .

عدم تجهیز کافی مدارس و...