2777
2789
عنوان

من مقصرم یا شوهرم لطفا بیاین بگین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 37 پست
عزیزم بارداری،دیگه قرار نیست از عالم و آدم طلبکار باشی که این رفتارای بچگونه باعث میشه خودت احترام خ ...

شما چقدر عصبی و پرخاشگری

دوران بارداری خیلی دوره حساسیه و تمام هورمونها بهم میریزه

دل نازکی عصبی بودن استرس و و و همه اینها کاملا طبیعیه 

و مرد باید ب اون درجه از شعور رسیده‌باشه ک بتونه همه بهونه ها نگرانی ها و ناراحتی های زن باردارشو ساپورت کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چقدر عصبی و پرخاشگریدوران بارداری خیلی دوره حساسیه و تمام هورمونها بهم میریزهدل نازکی عصبی بودن ...

من با آرامش نوشتم 

شما با لحن عصبی و پرخاشگرانه خوندی 

درست گفتم غیر اینه مگه؟

آرام باش 

احتمالا شما هم تو بارداری همینحوری بودی و داری هم ذات پنداری میکنی 

تو این سایت فقط،دیدم آدم باردار  فکر میکنه حق داره از،صبح تا شب حساس باشه و دآااایم دنبال جلب ترحم و محبت و حس انسان دوستی باشه 

چقدر کمبود محبت ذارید که با بارداری میخواید برطرف کنیدآخه 

هورمون هم یه درصد دو درصد تاثیر داره 

نه که کل عقلتونو تسخیر کنه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
واسه چی گف برم برات بیارم؟!

وقتی دیده ناراحتی یه چیزی گفته...

طلب کار که نیستی..

میخوردین باهم

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم