2777
2789
عنوان

من مقصرم یا شوهرم لطفا بیاین بگین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 37 پست

به نظرم تا حدودی تقصیر داشتی ولی گفتی باردارم حق داشتی هوس کنی یا حساس تر بشی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرد همسایه؟!!!!😐یعنی چی؟!

یعنی میتونی رفتارتو کنترل کنی ولی نمیخای این کارو کنی... یعنی داری ناز بیخود میاری. تا وقتی نازت خریدار داره خودتو جم جور کن و سنجیده رفتار کن تا به وقتی نرسی که یه پول سیاهم حسابت نکنن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

عزیزم بارداری،دیگه قرار نیست از عالم و آدم طلبکار باشی که 

این رفتارای بچگونه باعث میشه خودت احترام خودتو از دست بدی 

قراره مسئولیتت سنگین تر بشه و فرزند تربیت کنی ها 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

اسی مقصر تو بودی

از همون خورشت میخوردی دیگه بحث نداره

خوشت میاد جنگ اعصاب درست کنی

منم قرار بود امروز برم چندجا خرید کوچیک داشتم شوهرم رفت کمک دوستش گفت فردا میبرمت 

ول کن خودتو شوهرتو ناراحت نکن. 

مسئله من خوردن نیس چون خودم غذا پختماینکه واسه من نیورد دلم گرفکاسه هم تا نصفه بود خودشم سیر نشد!

عزیزم منم با مادرشوهرم زندگی میکنم گاهی اندازه ی یه بشقاب یا پیش دستی غذا میده قرار نیست با اون غذا سیر بشیم که!قطعا خودمون شام یا ناهار پختیم فقط برای اینکه دلشون نیومده تنها اون غذارو بخورن یه مقدار میدن بالا که ما هم از غذاشون خورده باشیم انقدر حساس نباش

عیبی ندارا بارداری هورمونهات به هم ریخته حساس و مضطرب شدی اروم باش به پر و پای همسرت هم نپیچ این مسائل پیش پا افتاده است به خاطرش بحث نکن الان هم قهر نکن پاشو سفره بنداز غذا بخورید