2777
2789
عنوان

کی دندونش شکسته یا ایمپلنت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 43 پست
باز با دکتر مشورت کن شاید اصلا بشه روکشش کرد

چیزی ازش نمونده بجز یه ورق خیلی نازک از پشت میشه بنظرت ؟؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
همین الانم بچم هی میگه خیلی بد شده ماماناصلا سوا از اون چیزی دیگ‌نمیتونم بااین سمتم بخورمکاش هزینه ه ...

از بیمه نمی تونید استفاده کنید؟ 

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی جاها اقساطی انجام میدن

شما جای میشناسی ؟؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
از بیمه نمی تونید استفاده کنید؟

بیمه سلامت دارم میده برای ایمپلنت ؟

نمیدونم ریشه سالمه یا نه اما دندونم شکست کامل فقط یه ورق نازک از پشت مونده پست روکش همونه ک دندون بق ...

یک پایه کوچک و استوانه‌ای شکل است که داخل ریشه دندان قرار می‌گیرد و به عنوان یک تکیه‌گاه محکم برای روکش دندان عمل می‌کند. وقتی بخش زیادی از دندان به دلیل پوسیدگی، شکستگی یا درمان‌های دندانپزشکی از بین رفته باشد، برای حفظ باقی‌مانده دندان و جلوگیری از شکستگی بیشتر، از پست دندان استفاده می‌شود.

شاید بشه الان کلی کارای زیبایی پیشرفت کردهتهران هستید؟

بله تهرانم

بیمه سلامت دارم میده برای ایمپلنت ؟

اطلاعی ندارم شنیدم بعضی از بیمه ها میدن ولی اطلاعات دقیقی ندارم

حالا یه پرس و جویی بکن حتما

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره
این کلینیکه زده بود ۵ سال ضمانت داره البته واسه سن بالاها مناسب تر از جوون هاس

من کارم اینه من میدونم برا چند ماه جواب میده قلاب ها فلزی باشه بله ولی از جنس موم باشه نه جواب نمیده

خوب اون موقع باید دو تا دندون کناریم تراش بدی حیف همون هزینه رو بزار ایمپلنت کن

اون دوتا بغلی هم خراب بودن عصب کشی کردم و پر قراره روکش بشه 

حس خیلی بدیه همه دهن آدمو نگا میکنن  امروز یجا رفتم گف باید جراحی لثه انجام بدیم تا روکش بشه