2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم رژیم بودم ولی زیاد کم نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 117 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قبلنا چقد پیاده روی میکردم الان نسبت به تو حس پیری دارم😂 مسیر سرکارمو پیاده برمو بیام دیگه هیچ ...

منم اولش اینجوری بودم چون بدنم عادت نداشت ولی بعدش اوکی شدم

از اونجایی که دوستام و پارتنرم نمیزارن تو خونه بمونمشب میام میخوابن تا ۳ دیگه تا ۷ میخونم

عاشق لایف استایلت شدم....

ولی خواب شبانه ت کم باشه خودش سوخت و ساز بدنت رو کم میکنه در ضمن به مرور زمان پوستت خراب میشه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

اره عزیزم شب با قهوه و گاهی تقلبی پاس میکنم رشتمم لامصب تجربیه 😂😂😂

اوه اوه ولی به نظرم تایم خوابتو بهم نزن. خواب خوب خودش تو کاهش وزن موثره. خیلی فشار نیار به خودت. هر روز میری باشگاه ؟

💕💫
عاشق لایف استایلت شدم....ولی خواب شبانه ت کم باشه خودش سوخت و ساز بدنت رو کم میکنه در ضمن به مرور زم ...

مرسی عزیزم 😂

میدونم ولی خب بعضی روزا ظهرا تا شبا میخوابم جبران میکنمش

ممنون گلم🤗🥰شبا ساعت چند شام مبخوری؟؟بیرون میری چی میخوری؟؟

روزایی که باشگاه دارم قبل ۷ نیم میخورم چون ۱ ساعتو نیم قبل باشگاه چیزی نباید خورد 

بعدش شاید شیر بخورم 

روزایی هم که باشگاه ندارم ۱۰ ، ۱۱

و اینکه بیرون میرم سعی میکنم چیزی نخورم ولی خب وقتی هم چیز سوپر مارکتی میخورم کالریشو وارد میکنم تو مانکن

کالری هر چیزی پشتش تو جدول نوشته شده 

چیپس. کیک ...

اوه اوه ولی به نظرم تایم خوابتو بهم نزن. خواب خوب خودش تو کاهش وزن موثره. خیلی فشار نیار به خودت. هر ...

نه عزیزم 

شاید باورت نشه ولی از وقتی رفتم باشگاه خیلی خیلی خوشحال ترم زندگیم بهتر شده 

تو باشگاه با مربیم و بچه ها خیلی شوخی خنده میکنم‌ واسم یه جایزه هست انگار

میتونم بپرسموعده های غذاییت چیا هست

خب بیشتر دوپیازه میخورم چون کالریش خیلی کمه و سیر میکنه کنارشم سالاد شیرازی یا گوجه و کاهو و نون لواش و بربری اینا اصلا نمیخورم یه ۲ ماهی هست 

همش نون ساندویچی میخورم خیلی خیلی سیر میشم باهاش 

مثلا یه نون ساندویچی یا نصفش 

تخم مرغ خیلی میخورم و تخم مرغ نیمرو هم بدون روغن میخورم

آب جوش میکنم میریزم تو ماهیتابه به جای روغن اصلا تشخیص نمیدی که توش روغن نیست 

لوبیا. نخود.  مرغ میخورم زیاد با عدس پلو 

قارچ و ذرت و بادمجون کبابی و کدو هم خیلی خلی میخورممم