2777
2789
عنوان

عکس گربه ام یه ماه قبل و بعد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 97 پست
ی گربه خیلی خوشگل هست نزدیک خونمون ببین هر کسی رد میشه میفته دنبالش خودشو میچسبونه ب پاهاشون دور آد ...

شاید از بچگی پیش ادما بوده یاکسی بزرگش کرده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان خیلی خوشحالم هنوزم وجود دارن آدمهای مث من و تو♥️♥️♥️♥️ببین واسه اینکارتا خدا چه نگاهی بهت بند ...

قربونت بم💋❤️‍🩹♥️

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

اینم سگهای من بعد خوردن نهار چرب و چیلی 

اون کوچیکتره هم بخاطر خصلت سلطهطلب و خساستش پاشده تو خواب اون استخونو برداشته گذاشته کنارش دوباره خوابید ...چقدر خندیدم از کارش ....فسقل جثه داره استخونم نمیتونه بخوره ولی چون اون یکی نخوره اینکارو کرده ازبس خسیسه وحسود

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
میزاره بهش دستم بزنی؟ اخه نمیزارن میعمولا

خیلیاشون میذارن. اگه پارک قیطریه رفته باشی میبینی چقدر گربه هاش نازنازی و دستین خودشون میان بغلت و ناز میخوان  

نزدیک ما هم گربه نازنازو زیاد هست بستگی داره رفتار مردم نزدیک باهاشون چطور باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
شاید از بچگی پیش ادما بوده یاکسی بزرگش کرده

ن همینجا دم سطل زباله بزرگ شده اما خیلی اجتماعی ...کلا چون محله ما مردم خیلی به گربه ها میرسن براشون غذا میارن گربه هامون خیلی با آدما جورن...

ی گربه خیلی خوشگل هست نزدیک خونمون ببین هر کسی رد میشه میفته دنبالش خودشو میچسبونه ب پاهاشون دور آد ...

وای ایقد دوست دارم اینم بیاد پیشم نازش کنم 

اون غذا میخواد بیشتر از توجه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
اگه کوچه ایه اصلیش نکن

از بچگیش مامانش انداخته بود بود حیاط خلوت زیاد بیرون نبود بعداز چند روز با این وضع دیدمش

وووااای تورو خدا ما گربه هارو اذیت نکنیننن ، گناه داریمممم 🥹💔میووومون دامنتونو میگیره به فناااا می ...

😂😂نه ماعاشق گربه ایم خیالت راحت

مردم بخدا عقلشون از دست دادن

کمک کردن به موجود بی پناه بی عقلیه؟!

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...