2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴ماه ۴ماه پیش هم نمیخابیدیم. الان دو دقیقه منو رها نمیکنه عزیزم. ۸۵کیلو وزن دارم . رفته یه عالمه خور ...

میشه بجای جواب دادن به بقیه ذکر را بگید

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
۴ماه ۴ماه پیش هم نمیخابیدیم. الان دو دقیقه منو رها نمیکنه عزیزم. ۸۵کیلو وزن دارم . رفته یه عالمه خور ...

خدارو شکر 

انشاله پروفایلت چشم بد رو دوز کنه ازتون

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

چرا باید از مادرش بیزار بشهخوبه اونم دعا بخونه از مادرت بیزار شی

ذکره عزیزم. هروز صبح باید میرفت خدمت مادرش حاضری بزنه. یک هفته است نرفته. میگم چرا نمیری میگه دوست ندارم برم. دوست دارم وقت آزادم فقط وفقط پیش تو باشم😁

خداوندا تویی حامی وحاضر
ذکره عزیزم. هروز صبح باید میرفت خدمت مادرش حاضری بزنه. یک هفته است نرفته. میگم چرا نمیری میگه دوست ن ...

اگه سرکاری نیست ذکر رو بگو 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بگو لطفا

حس میکنم سرکاری باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ذکره عزیزم. هروز صبح باید میرفت خدمت مادرش حاضری بزنه. یک هفته است نرفته. میگم چرا نمیری میگه دوست ن ...

ذکر یا ودود عه؟!