2777
2789
عنوان

برای شوهر کردن راهی بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون مگه براکارای بدنیست؟

سایت همسریابی خوب نیست خانوادم هر پسریو پسند نمیکنن  اونام ک تو این سایت هان معمولا هدفشون ازدواج نیست 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
نمیتونم بخدا هر شب فکرم اینه ک کاش یه خواستگار خوب بیاد پیش عروسامون خجالت میکشم هنوز مجردم پیش ما د ...

میدونم. خیلی این فکرا آزار دهندست. ولی این هنر شماست که بهش زیاد فکر نکنی..میدونی آدم با هر چی درگیر میشه. اون ازش دور میشه. نمیدونم اینم قانون دنیاست. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میشه لظفا بگی چیکار کردی دقیقا نماز هم باید بخونیم ؟ لطفا بهم بگو

من یادمه  روز عاشورا بود تو مسجد بودم همسایمون که مجرد بود بهم گفت بیا شروع کنیم به نیست ازدواجمون بخونیم اونجا باهم شروع کردیم خوندن....با وضو باید بخونی بعدشم من به نیت صد مرتبه همین یه بار میخوندم....خداشاهده دوستم یه هفته جلوتر از من عقد کرد 

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
تو روستایی ،گیوه بباف بفروشنه حالا اینکه مجرد بمونی اما کلا شغل و مهارت خوبه داشته باشی

اره واقعا مهارت خوبه قبول دارم گیوه اینا راستش کسی دیگه نمیپوشه 

قالی هم خیلی دم و دستگاه میخاد پول ندارم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
من یادمه روز عاشورا بود تو مسجد بودم همسایمون که مجرد بود بهم گفت بیا شروع کنیم به نیست ازدواجمون ب ...

منم شروع میکنم خداکنه جواب بگیرم مثل شما این شوهر کردن مثل یه بغض شده تو گلوم  هرکی شوهر داره من بهش حسادت میکنم 

ممنون 

ممنون💚

منم شروع میکنم خداکنه جواب بگیرم مثل شما این شوهر کردن مثل یه بغض شده تو گلوم هرکی شوهر داره من بهش ...

یه شبم یادت نره چله رو....اولین شب شروع رو گوشه کتاب دعا یاداشت کن بخون با وضو.....انشالله به حاجت دلت میرسی حتما

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
چه کنه؟

من بااینکه شرایطم اوکی و عالی بود(نسبت ب دخترای شهرمون) از لحاظ خانواده خوب و پول و این چیزا هنش اوکی بودم ولی اصلاااا خواستگار نداشتتم و رفتم پیش ی دعانویس‌ دعا داد. سر ماه اول ازدواج کردم

من بااینکه شرایطم اوکی و عالی بود(نسبت ب دخترای شهرمون) از لحاظ خانواده خوب و پول و این چیزا هنش اوک ...

دعانویس از کجا پیدا کنم؟ 

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...

اگر اینقدر دست و پا و زبون داری که اینجا بیای و مشکلتو بنویسی و بگی  پس میتونی بری دانشگاه و یا یه کاری چیزی برای خودت دست و پا کنی!شوهر که از عالم غیب نمیاد بالاخره باید یه جایی تورو ببینه یا نه 

کار تایپ انجام بده 

کاری که هنر دست باشه انجام بده و کم کم مشتری براش پیدا کن یهو به خودت میای می بینی با کلی آدم در ارتباطی و یکیشون بالاخره تورو میبینه و می پسنده

ناامید نشو 24 سال سنی نیست تلاشتو بیشتر کن امیدوارم یه قسمت خوب هم نصیبت بشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!