2777
2789
عنوان

برای شوهر کردن راهی بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 70 پست
منم شروع میکنم خداکنه جواب بگیرم مثل شما این شوهر کردن مثل یه بغض شده تو گلوم هرکی شوهر داره من بهش ...

عزیزم یهو ب دلم افتاده ک شما ب زودی ازدواج میکنی انشآلله خوشبخت بشی

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خودمم نتیجه نگرفتمولی دور برم چن نفری اینجوری ازدواج کردن

اخه چجوری اعتماد کردن واقعا الان تواین جامعه خیلی سخت میشه اعتماد کرد بخدا 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اخه چجوری اعتماد کردن واقعا الان تواین جامعه خیلی سخت میشه اعتماد کرد بخدا

یکیشون پسر خالمو زنشه

ما خراسان رضویم زنش اهوازی

هنوزم بعد چن سال ازدواج یه جوری همو میخان ک تو اقوام معروفن ب لیلی و مجنون

یکیشون پسر خالمو زنشهما خراسان رضویم زنش اهوازیهنوزم بعد چن سال ازدواج یه جوری همو میخان ک تو اقوام ...

افرین بابا خیلی کم پیش میاد اینجوری پیدا بشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

استارتر الان دیگه مثل سابق نیست تا دختر و خانواده ش منتظر بمونن تا یه خواستگار از راه برسه- خودت یا خانواده ت اقدام کنین- چند روز پیش تلویزیون چند تا زوج جوان نشون میداد که از طریق سایت های معتبر واسطه گری ازدواج باهم آشنا شده بودن و خیلی راضی بودن

مثلا سایت مجموعه ی وساطت ازدواج آدم و حوا که تعریفشو من زیاد شنیدم--اگر گوگل بزنی سایتش برات میاد- کاملا هم معتبره  میتونی ثبت نام کنی - کسی هم متوجه نمیشه- اونا یه مورد مناسب خودت معرفی میکنن و ادامه با خانواده هاس -  زندگی دخترهای مجرد که سنشون بالا رفته اینقدرررر چالش و سختی و مشکلات داره که  ارزش داره الان تا دیر نشده خودت یه اقدامی بکنی- البته اردواج خوب - اگرنه ازدواج نامناسب ، بدتر از مجرد موندنه

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟
عزیزم توی بیوگرافیت ک زدی ۲۷سالته

شناسایی نشم الکی زدم ۲۷ اگه تا ۲۷ مجرد بمونم ک واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
شناسایی نشم الکی زدم ۲۷ اگه تا ۲۷ مجرد بمونم ک واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

نگران نباش ازدواج میکنی دلم روشنه برات.

سوره زخرف بخون شبا قبل از خواب خیلی تاثیر داره حتما

لایک نکن خیرشو ببینی
نگران نباش ازدواج میکنی دلم روشنه برات.سوره زخرف بخون شبا قبل از خواب خیلی تاثیر داره حتما

ممنون عزیزدلم میخونم به امید خبر خوب 

ممنون از حضورت تو تاپیکم لطف کردی

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)