2777
2789
عنوان

برای شوهر کردن راهی بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 70 پست
کاری کن دستت بره تو جیب خودت مستقل بشی شوهر داشتن انچنانم جالب نیس

هرچی باشه از بعضی حرفا در امانی  واقعا شوهر کردن اونقدر بد هم نیست 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید تو اجتماع باشی مجلسهای مذهبی به این و اون بسپاری برات پیدا کنن

خودم بسپارم  از خونوادم خجالت میکشم بگم برام شوهر پیدا کنن قیافه ام معمولیه شاید برای این خواستگار ندارم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
عزیزم تو روستام فاصله تا شهر خیلیه چجوری برم سرکار

یکی از دوستای منم روستایی بود تونست فروش انلاین راه بندازه از طریق دانشگاه رفت شهر و دیگه برنگشت و الانم مغازه زده.و ب شدت موفقه و من میگم خاک توسرم کاششششش درس میخوندم و با پسر مردم حرف نمیزدم و زندگیمو تباه و خراب نمیکردم خیلی اشتباه کردم خیلیییییی ک ب حرف یه پسر گوش دادم و عین خرا دانشگاه نرفتم خیلی بد شد خیلییی خیلی پشیمونم 

سفارش مرحوم آیت الله بهجتhttps://www.aparat.com/v/PAL9Z

خوبه شما نتجیه دیدی ازش ؟ خودم نذر کردم روزی چندبار نادعلی میخونم اما تاثیرش ندیدم

هرچی باشه از بعضی حرفا در امانی واقعا شوهر کردن اونقدر بد هم نیست

از حرفای مردم خلاص میشی عصاب خوردی مادرشوهرو تحمل میکنی 

فقط از من ب تو نصیحت ک همسن هم هستیم هیچ وقتتتتت قبول نکن با مادرشوهر یه جا زندگی کنی 

واقعا چله زیارت عاشورا خیلی تاثیر داره..‌‌من خودم برا ازدواجم خوندم....دوماه بعد تموم شدنش عقد کردم

میشه لظفا بگی چیکار کردی دقیقا نماز هم باید بخونیم ؟ لطفا بهم بگو

از حرفای مردم خلاص میشی عصاب خوردی مادرشوهرو تحمل میکنی فقط از من ب تو نصیحت ک همسن هم هستیم هیچ وقت ...

باشه عزیزم من اخلاقم خوبه  دختر بسازی هستم 

از اینکه خونه پدر باشم هنوز خجالت میکشم یه شهر بخام برم باید التماس صد نفر بکنم منو ببرید شهر 

واقعا سخته بیکار باشی و مجرد