2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 127 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25 سال لیسانس دارم زبانم متوسط کلاس آیلتس میرم ولی هیچی نمی‌فهمم جلسه ای 550 خیلی گرونه

لیسانس چ داری؟

میتونی بری المان راهنماییت کنم

ولی باید المانی بخونی

550 هم برای ایلتس گرون نیست 

کلاسای ایلتس مثل کنکور میمونه

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
دیگه تصمیم گرفتم نخرم خریت کردم نیم کیلو نقره خودم کم کم جمع کردم فک کنم صد میلیون بخدا فقط پولشون ر ...

نقره نخر 

نقره رو گرون بهت میدن اما ارزون برمیدارن

حالا که خریدی به این قیمت نفروش بزار بمونه

لیسانس چ داری؟میتونی بری المان راهنماییت کنمولی باید المانی بخونی550 هم برای ایلتس گرون نیست کلاسای ...

لیسانس  مهندسی صنایع دارم گلم 

من هنوز pre ielts میخونم قبلا هم خوده دوره آیلتس گذروندم زبانم خوبه هاا از بچگی میرم کلاس اینا ولییی چون یه مدت ول کرده بودم یادم رفته بود همشم بازیگوشی میکنم خوب نمیخونم ببین آرزومه مهاجرت کنم بزرگترین آرزومه نمیدونم چی کنم 

لیسانس مهندسی صنایع دارم گلم من هنوز pre ielts میخونم قبلا هم خوده دوره آیلتس گذروندم زبانم خوبه ها ...

تقریبا همسنیم

بدت نیاد اما شما خیلی بلند پرواز و پرتوقعی

خودت سرکار نمیری

خانوادت خرج کلاس و همه چیتو میدن

وقتیی درامد نداری کلکسیون درست کردنت چیه؟

ارزوتم مهاجرته در صورتی ک هیچی ازش نمیدونی

با توجه ب روحیت مهاجرت برات مناسب نیست عزیزم و نمیتونیم بیرون کار کنی

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)