2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 128 پست
😂😂چن سالته؟ چیا میخری لوازم تحریر یعنی پاکن اینا؟

۲۲

نه عزیزم پاکن نه

لوازم تحریر فانتزی

مثلا روان نویسای فانتزی ، یا دفترچه و ...

خیلییییی قشنگنننننن

ساده دوس ندارم ، فقط فانتزی 😍😍😍

انقدددددد قشنگن آدم دیوونشون میشه

انقد مداد رنگی اینا دارم ، هیچکدومم استفاده نمیکنم

هرکی دیده عاشقشون شده 😍😂

یه دفترچه های رنگی قشنگی دارممم اییی خووداااا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا هام دست مادرمه دقیق نمیدونم ولی زیاد نیست اندازش رو نمیدونم.. ولی 5 گرم خودم از پس انداز جمع کرد ...

کاش بجای نقره ها هزارتا از اون دستبند های یک گرمی میخریدی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دیگه تصمیم گرفتم نخرم خریت کردم نیم کیلو نقره خودم کم کم جمع کردم فک کنم صد میلیون بخدا فقط پولشون ر ...

چقدر جالب ... 

میشه عکس بذاری از نقره هات؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
من اهل کار کردن هستم فقط از معلمی بدم میاد چون تمام خانوادم و فامیل و کس کارم معلم بودن زده شدم شغل ...

عزیزم بدون سابقه کار انتظار چ حقوقی داری؟

باتوجه ب اینکه شغلی نداری برات مناسبه بری تا بعد ی شغل دیگه انتخاب کنی

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
سسللم عزیزم میشه به منم یاد بدی دقیقا چطور باید کار کرد باهاش معتبره؟

سلام عزیزم بله کاملا معتبره از قسمت سرویس اعتباری اسنپ برات اعتبار میدن از 2 تومن تا 5 10 تومن بسته به استفادت از اپلیکیشن 

بعد میتونی خرید کنی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
راستش بیشتر هدفم مهاجرت بود نمیدونم چکار کنم چه شغلی

چندسالته؟

مدرکت چیه؟سطح زبانت در چ حد؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
دقیقا نمیدونم حالا چجوری جبران کنم اشتباهمو و طلا بخرم ☹️😔

بنظرم اون نقره ها رو بفروش بده به طلا