من خودم چون کلا زبانم خیلی پایین بود چون کلا هیچ گونه کلاسی نرفته بودم بصورت خودخوان از تلگرام ی دوره گرامر دیدم ۴۰جلسه ی بعدم در کنارش واژگان یاد میگرفتم بعدم از تلگرام ی نفر پیدا کردم ک امریکا هستش و بصورت رایگان اکثر کتاباررو تدریس میکنه دیگه با همین فایلهای پی دی اف کتاباشو میزاشت و تدریسش ک بصورت صوتی بود گذروندم اولش از کتاب امریکن انگلیش ۱شروع کردم و همینجور میرفتم کتابای بعدیش ک استاد رایگان تدریس میکرد بعد در کنارش کتاب اسپیک نو ۱و ۲و ۳ک برای مکالمه هست میگذروندم ک سطح زبان عمومیم خوب بشه چون من نه کلاس زبانی رفته بودم توی دبیرستان و دانشگاه ن جایی با اینا زبان عمومی تقویت کردم ی جورایی میشه گفت از صفر البته این چیزا دبیرستان فقط یادم بود ک هیچ دردی نمیخورد
بعد تازه با همین پی تی لاین مشاوره گرفتم ک رفع اشکال کنم و تکنیکای ارمون یاد بگیرم و برم برای ازمون اصلی برای چند ماه اینده البته از قبل این پی تی لاین میشناختم
ولی جدیدا دیدم گذاشتن اونایی ک سطح زبانشون پایین هس ما مشاوره میدیم تا زبانشون اوکی بشه یعنی کلاس انلاین میزارن تا ب سطح امتحان برسی
ولی اگه عجله نداری و زبانت خوب نیس میتونی بصورت خودخوان شروع کنی حالا از همینتلگرام یا یوتیوب بسته ب یادگیرتون داره