2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 127 پست
تقریبا همسنیمبدت نیاد اما شما خیلی بلند پرواز و پرتوقعیخودت سرکار نمیریخانوادت خرج کلاس و همه چیتو م ...

حرفتون درسته عزیزم ولی من خیلی دلم میخواد کار کنم مخصوصا آرایشگری رو دوست دارم ولی متاسفانه خانوادم اینجور مشاغل رو زیاد اوکی نیستن از طرفی من از معلمی بدم میاد بله میدونم پر توقعم اما گناه من چیه منم مثل خیلی آدما دلم مهاجرت میخواد و فقط از معلمی بدم میاد بقیه شغل ها رو اوکی ام ولی نمیدونم از چه طریقی برم آلمان چجوری میرن؟ شما از چه راهی میخوای بری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفتون درسته عزیزم ولی من خیلی دلم میخواد کار کنم مخصوصا آرایشگری رو دوست دارم ولی متاسفانه خانوادم ...

خانوادت دیگه تو این سن ک نمیتونن جلوتو بگیرن

برو ارایشگری هیچ کاری نمیتونن کلا

البته ک حق دارن چون ارایشگاه کلا محیط مناسبی نیست

ار یوتیوب تحقیق کن

واسه خواستت تلاش کن زحمت بکش

شما فکر میکنی همه چیز باارزو ب دست میاد

اونایی ک مهاجرت کردن پاره شدن

من کاری میخواستم برم ک پشیمون شدم کلا از مهاجرت

و فکرم نکن با مهاجرت اوضاع گل و بلبله و برات فرش قرمز پهن کردن

ببین هدفت از مهاجرت چیه

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
وای ماشالله چقد خوشگله چقد زیاددد کلکسیونه؟؟؟

فداتشم عزیزم

تکی تکی گرفتم ک یه کلکسیون گوگولی تشکیل بدم 😁😁😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
جواهرات اینا جمع نمیکنی یا زیورآلات

نه عزیزم اصلاااااا خوشم نمیاد بر خلاف شما 😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
فداتشم عزیزمتکی تکی گرفتم ک یه کلکسیون گوگولی تشکیل بدم 😁😁😂

قربونت برم خیلی قشنگه مبارکت منم مثل تو کلی نقره خورد خورد گرفتم جمع کردم که البته هر چی پول داشتم دادم رف کاش میدادم طلا خاک به سرم 

دیگه تصمیم گرفتم نخرم خریت کردم نیم کیلو نقره خودم کم کم جمع کردم فک کنم صد میلیون بخدا فقط پولشون ر ...

خوب عزیزم یه پیشنهاد دارم برات،الان که همشون نو هستن و استفاده نشده و فقط برای کلکسیونت بوده پس یه آنلاین شاپ بزن همه رو به قیمت نقده نو روز بفروش ،هم سود میکنی هم رو دستت نمیمونه ،هم ضرر نمیکنی که یک پنجم قیمت ازت بخرن و حرصش رو بخوری

قربونت برم خیلی قشنگه مبارکت منم مثل تو کلی نقره خورد خورد گرفتم جمع کردم که البته هر چی پول داشتم د ...

فداتشم عزیزم مرسی گلی

مبارک شما هم باشه انشاءالله به خوشی استفاده کنی

انشاءالله جمع کن طلا بگیر

مرسی عزیز دلم ❤️

💚💚🌱🌱

چیزی از دست نمی دی من خودم شاغلم امروز حقوق گرفتم قسط و وامام رو پرداخت کردم الان کف حسابم 1 میلیون و 60 دارم باهم برابریم 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

آخه آنلاین شاپ خیلی سخت میگیره

من خودم تصمیم گرفته بودم آنلاین شاپ بدلیجات بزنم بعد خواهرم منصرفم کرد که به درد نمیخوره و نمیتونی بفروشی و رو دستت میمونه ، منم منصرف شدم ، تقریبن برای پارسال بود ، بعد الان دوباره به فکرش افتادم و میخام آنلاین شاپ بزنم ،میگم کاش به حرفش گوش نمیکردم و همون موقع کارم رو شروع میکردم ، بازم ماهی رو هر وفت از آب بگیری تازست، فعلا دارم جنسهام رو انتخاب می‌کنم و سفارش میدم تا برام بفرستن تا بعد عکاسی کنم و بزارم پیجم و کارم رو شروع کنم ، من چون خودم شاغل نیستم وتا حدی  ادمینی بلدم میخام این کار رو کنم ، چون علاقه هم دارم