2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 127 پست
تو دیوار بزن تدریس خصوصی هر درسی ک واردیبعد تدریس کن

مرسی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
ماهییییی یه تومن بهت میدن؟لباسم برات میخرن با بقیه ی چیزا؟سرکارم نمیزارن بری؟؟خوشبحالت به من نه تنها ...

نه من عاشق طلا و نقره ام برام نمیخرن انتظار دارن با ماهی یک خودم بخوام بخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب آخه من عاشق طلا و نقره ام اونا هم میگن تو خیلی داری برام نمیخرن آخه منم کلکسیون دارم‌ نمیدونم چی ...

چرا نمیتونی کلی طلا زیر یک گرم هست یا طلای شکسته یا طلای آبشده یا سکه پارسیان

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اگه سنت کمه ازمون معلمی شرکت کننمیذارن یعنی چ عزیزم؟دست و بالتو بستن؟تلاش کن واسه مستقل شدن

عزیزم از معلمی خیلی بدم کلا نمیتونم معلم بشم حس بدی داره به تیپ و اینا هم نمیخوره 

عزیزم از معلمی خیلی بدم کلا نمیتونم معلم بشم حس بدی داره به تیپ و اینا هم نمیخوره

تیپ؟

ببخشیدا الان شغل خیلی کمه 

ب نظرم شما اهل کار کردن نیستی

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
خب آخه من عاشق طلا و نقره ام اونا هم میگن تو خیلی داری برام نمیخرن آخه منم کلکسیون دارم‌ نمیدونم چی ...

خب اگه داری پس زیاد سخت نگیر

منم عاشققققق لوازم تحریرم

همش لوازم تحریر میگیرم

هم از خانواده میگیرم هم از پول خودم ، ولی بعضی مواقع هم یه تنفس میدم 😂 نمیگیرم تا چند وقت بعد ، شما هم همین کارو انجام بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

خوش به حالت من پدرم هم خسیسه و هم بد دل هیچی نمیده لباسام قدیمی و کهنه شدن و هزار تومنم نمیده

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شما هم نمیری سرکار؟

نه عزیزم البته متاهلم بچه هم دارم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نقره که ارزونه خب همون چاره ات اینه کار آنلاین پیدا کنی

نه والا خیلی هم ارزون نیست شده گرمی 500 

آخه من میخوام پس انداز کنم نقره رو خودم میخرم گرمی 500 ولی بخوام بفروشم ازم 100 هم برنمیدارن نقره اصلا برا سرمایه گذاری خوب نیست فقط شمش خوبه من چون پولم نمیرسه به طلا نقره میخرم میدونم نقره همش ضرره 

تیپ؟ببخشیدا الان شغل خیلی کمه ب نظرم شما اهل کار کردن نیستی

من اهل کار کردن هستم فقط از معلمی بدم میاد چون تمام خانوادم و فامیل و کس کارم معلم بودن زده شدم شغل معلمی یه شغل بدرد نخور هست و حقوقشم کم