2777
2789
عنوان

پاگشا کسی دعوتم نکرد ‌

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 33 پست
آخ گفتی

افسردگی گرفتم بس به اینا فکر کردم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حوصله ندارنمنم کسی رو پاکشا نمیکنم

حتی خواهرم برادرت؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

تو دلت نفرین کردی،ولی میگی به خودشون هیچی نگفتم،گفتم اشکال نداره؟!!!

می‌دونم حق داری.آدم وقتی ازدواج می‌کنه توقع داره حداقل خواهر برادرا پاگشاش کنن.

مثل وقتی زایمان میکنه،دوست داره بیان دیدنش.

حالا که اونا اهمیت ندادن و تحویلتون نگرفتن،شمام ندید بگیر.دیر نیست روزی که به یه بهانه بیان سمتتون.اونوقت یادآوری کن من همون خواهرماااا.

فقط این وسط نفهمیدم اطلاعاتی بودن چه ربطی به ماجرا داشت؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
تو قرآن ک نیومدهبابات دوست داشت دعوت کرداونا دوست ندارن

مگه همه چیز باید تو قرآن بیاد ؟

نمیگن من با ی غریبه ازدواج کنم اونو همه از طرف خودش دعوت کنند من کسی و نداشته باشم ؟

البته اونا بیشتر شام و ناهار رایگان خونه ما هستند

من دوستشون دارم و خوشحالم که میاند خونمون 

ولی دلم می‌شکنه 

کاری به پا گشا ندارم خونم بیاند یا .....

ولی مهربانی و دیدار خویشاوندان و... درباره اش صحبت شده تو قرآن حدیث و..

اسی و برادرش دعوت کرده بعد گفته نیا خب جلو شوهرش ی سکه پول شده

بیخیالشون شو دیگه باید عادت کنی راهی نیستمن خیلی دیر فهمیدم که اینا فقط اسما خانواده هستن رسما هیچ ح ...

من انقد احمقم منو تیکه تیکه کنندم میگم من دیگه باهاشون حرف نمی‌زنم ولی تا اسممو میارند میدوووم

اسی منم اصفهانیم میخوای دعوتت کنم ؟🥲

🤣🤣🤣🤌آفرین کینه ای نیستی منم دل نازکم ولی اشکال نداره خدا جبران میکنه

من فقط دوتا دختر از خدا خواستم 

بقیه چیزا نمیتونم تغییر بدم