2777
2789
عنوان

پاگشا کسی دعوتم نکرد ‌

474 بازدید | 33 پست

سلام دوستان دلم گرفته خیلی زیاد تازه عروسم (من دوازده سال شهر غریب بودم و دکتری گرفتم و اینجا مطب زدم روانشناسم یک قرونی از خانوادم نگرفتم) عروسی کردم داداشام بهم یک کادو آبرومند ندادن همشون شرایط مالی خوب دارند، بعد عروسیم رفتم شهرمون نه خواهر نه برادر هیچی دعوتم نکرد خاله و عمو دایی پیشکش ... رفتم تهران خونه داداش و خواهرام دوتاشون تهران رنگش زدم گفتم اومدم گفت فردا بیا خونمون (مادر خانم و خواهر خانمم محدثه ناخن کار بچه اطلاعاتی هم اونجاست  )گفتم خیلی ممنونم اتفاقا خیلی وقته مادر خانمت ندیدم دیداری تازه میکنیم . قرار شد فردا شام بریم خونشون ،ما خونه ی خواهرم هستیم ،خپاهرم دعوت نکرد ، تو مسیر بودیم زن داداشم پدرش اطلاعاتی  زنگ زد ببخشید من خبر نداشتم داداشت دعوت کرده (در حالیکه با همین مارمولک حرومزاده هم صحبت کردم خودش هم گفت بیاید ، آمادگی نداریم نیاید ... ) همسرم اصفهانی ،من خرم آبادی ،زن داداشم خرم آبادی دریکوند تو مسیر ما رو برگردونند آبروم رو برد البته آبروی خودش بیشتر رفت ، دلم گرفته و نفرین کردم داداشام رو ...‌ از روی حسادت این کار رو کردن من همسرم طلا فروش ...‌ چکار کنم هیچی بهشون نگفتم فقط گفتم اشکالی ندارد یک روز دیگه میایم ولی اگر تک تک داداشام خاک بشن سرخاکشون نمی‌رم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چ انتظاری داریهمین ک عروسیت آمدن کافیهلطفا از کسی انتظار نداشته باش

واه یه چیزی شنیدین مگه میشه؟ خیلی یه خانواده باید سرد باشه که از همچین رفتاری بی تفاوت رد شه و عین خیالش نباشه

خب چ انتظاری داریهمین ک عروسیت آمدن کافیهلطفا از کسی انتظار نداشته باش

سخته

شلوغ اما بی کس

منم برا دخالت کردن خیلی آدم تو زندگیم هستا انقد که الان روانی شدم

ولی برا اینجور چیزا کسیو ندارم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
واه یه چیزی شنیدین مگه میشه؟ خیلی یه خانواده باید سرد باشه که از همچین رفتاری بی تفاوت رد شه و عین خ ...

حوصله ندارن

منم کسی رو پاکشا نمیکنم

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش

باشهمن خودم چندسالی هست کسی رو پاکشا نمیکنم مگه تو قرآن امده

بابای من تک تک بچه عمه هامو پاگشا دعوت کرد بگم صد نفرن باورت نمیشه خیلی زیادن ولی فقط یکیشون داداشم دعوت کرد چون پسر بود منو کسی دعوت نمیکنه 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
بابای من تک تک بچه عمه هامو پاگشا دعوت کرد بگم صد نفرن باورت نمیشه خیلی زیادن ولی فقط یکیشون داداشم ...

تو قرآن ک نیومده

بابات دوست داشت دعوت کرد

اونا دوست ندارن

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش