2777
2789
تو پدرشوهرت بهت بگه از خونه پسرمون برو و پشتت سرت به دروغ تو کل طایفه بگه این زن اشپزی نمیکنه ماشین ...

آخ آخ امان از مرد فضول و خاله زنک( پدرشوهرتو میگم)

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم احترام بزرگتردست خودشه!خودشو سبک نکنه تامثل یه بزرگتر باهاش رفتارکنن

چی بگم والا... ما که جز احترام کاری نمیکنیم باز ازمون طلبکارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اشتی کنم هر روز جاش اینجاست برای فضولی چی پختیم چی پوشیدیم چی خریدیم هر رووووز

بهت حق میدم

ما ی همسایه داشتیم مجرد بودم

پسره طبقه بالا ی خونه نقلی ساخت و ازدواج کرد

مادرشوهر هر وقت بیکار باشه میره حیاط دم پمپ اب اگر بدونه خیلی وقته روشنه میره بالا دم در

بسه بسه چقدر میری حمام پسرم ضعیف شد چته چرا سیر نمیشی.  با اینکه عروسه خواهرزاده ش هست

میاد پیش همسایه ها میگه عروسم خیلی پسرمو .... لاغر شده زیر چشاش گوده و... گاهی وقتا میرم پمپ اب میکشم بلکه ادم بشه

عروس بعد دو تا بچه جمع کرد رفت قزوین ۸۰۰ کیلومتر دورتر😂

اره خیلی خاله هست مادرشم گفت پسرم خیلی خاله هست.منظورم مادربزرگ شوهرمه

مرد فضول و دخالت کن و حرف درآر صدبرابر بدتر از زن اینجوریه

بهت حق میدمما ی همسایه داشتیم مجرد بودمپسره طبقه بالا ی خونه نقلی ساخت و ازدواج کردمادرشوهر هر وقت ب ...

مامان بزرگ منم همین کارارو با مامانم میکرد... خدا لعنتش کنه

بهت حق میدمما ی همسایه داشتیم مجرد بودمپسره طبقه بالا ی خونه نقلی ساخت و ازدواج کردمادرشوهر هر وقت ب ...

خودش فقط برا غسل می‌رفته حموم 

فکر میکرده حالا هم ملت همینن 

خدایی خیلیا بی فرهنگی