2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نداره داره که پس زدن.ولی تو ایران هیچی نظارت نداره همه رو به خورد ما میدن.سیب زمینی احمدی نژاد و ...

اره واقعا 

اخه همين براى تعجب اوره ،با وجود اين سم انگار منتظرى بخرى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

حالا مثلا پسته چه چیز واجبیه که بخوای خراب رو هم بخری، مفید که نیست هیچ کلی اسیب هم میرسونه بهت

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
چرا نداره داره که پس زدن.ولی تو ایران هیچی نظارت نداره همه رو به خورد ما میدن.سیب زمینی احمدی نژاد و ...

این خیلی فرق میکنه پسته ای که اَفلاتوکسین داره به راحتی قابل شناساییه رو دستت باد میکنه هیچ کس هم نمیخره

شهر ما معدن پسته اس من از بچگی با این روند آشنا هستم

امسال پسته های مردم اکثرا آفت زده اس 

پوک رو شاید بشه برد پوک شکن ولی آفت زده ها رو هیچکار نمیشه کرد

اره همون آلوده به آفلاتوکسینو میخرم

خب مریض میشی چرا اخه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بر فرض که شده نمیخواین بخرین اونارو که نه؟

خب ما که نمی‌فهمیم پسته ای که می‌خریم الودست یا نه.کشورهای خارجی آزمایش میکنن هرچی که بخوان واردات کنم سلامتی مردم براشون مهمه

این خیلی فرق میکنه پسته ای که اَفلاتوکسین داره به راحتی قابل شناساییه رو دستت باد میکنه هیچ کس هم نم ...

رفسنجانی؟ آره امسال داغون بودن پسته ها

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دوست من كارش فروش پسته ست پسته تازه و درجه يك كيلويي 680 ميفروشه

چ خوب میده مشهد کیلو 1تومن ب بالایه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
این خیلی فرق میکنه پسته ای که اَفلاتوکسین داره به راحتی قابل شناساییه رو دستت باد میکنه هیچ کس هم نم ...

خب چجوری میخواستن صادر کنن اگه اونقد تابلو قابل شناساییه و سیاه و تلخه.

بعد میگن چرا مریضی و سرطان زیاد شده

تاحالا چندبار خوراکیامون رد شده

لعنت بهشون ایشالا تیکه تیکه بشن با این نظارتشون

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️